Fishspaal Bergen
Image default
Auto’s en Motoren

5 slotenmaker geheimen

De werkzaamheden van een slotenmaker zijn vaak gehuld in mysterie. Hoewel het een langdurige handel in de samenleving is, is er voor de meeste mensen een heel donkerder thema met betrekking tot waar de vaardigheden zijn geleerd en hoe ze worden gebruikt. We zullen enig licht werpen op deze mythen en onthullen de vaak niet-zo-duistere waarheden over de wereld van de slotenmaker en hoe je jouw huis veilig kunt houden.     

Veel slotenmakers doen undercover werk voor de politie

Hoewel het waar is dat slotenmakers sleutels maken voor politie-afdelingen, net zoals ze dat voor veel organisaties doen. Laten de politie ze soms in gebouwen plaatsen, zodat ze die ruimte kunnen gebruiken voor bewaking of om bugs en afluisterapparaten te planten. Ja, dit is vaak een opwindend onderdeel van wat ze doen. Ook kunnen slotenmakers een slot openen zonder sleutel.   

Aannemers zijn slecht in het installeren van nachtsloten

Helaas is het een waar feit. Meestal als slotenmakers geroepen zijn om er op uit te gaan en een slot bij een huis opnieuw in te stellen of te vervangen, merken we dat er een behoorlijk slechte klus is gedaan aan de installatie. Overweeg altijd om een ​​slotenmaker uw sloten te laten installeren. Je laat een slotenmaker toch ook niet uw vensters te installeren. Het beste slot is een goed geïnstalleerde nachtschoot. Een correct geïnstalleerd nachtslot heeft twee centimeter “speling” . Aan de slagzijde (de kant van het deurkozijn) moet er altijd een veiligheidsplaat zijn met schroeven van zes centimeter of langer die in het houten frame van de deuren gaan.

Gebruik een dubbel cilinderslot om inbraak te voorkomen

Dit is vooral het geval als u een raam dichtbij de deur of in de deur zelf hebt. Een inbreker kan een raam openbreken en binnen enkele seconden binnen zijn als je een draai-slot binnen hebt. Maar als je een dubbele cilinder hebt waar een sleutel aan beide zijden van de deur nodig is om het te vergrendelen en te ontgrendelen, zullen ze meestal de gelegenheid voorbij laten gaan. Onthouden; laat de sleutel nooit in het slot steken, binnen of buiten. Dit is een open uitnodiging.     

Sleutels met het stempel “Niet dupliceren” worden gedupliceerd     

Helaas is dit waar. Helaas is er geen hardware-winkel of slotenmaker die u geen duplicaat zal maken, ongeacht wat er op de sleutel is gestempeld.

De slotenmaker al meer dan 16 jaar beveiliging aan woningen en commerciële gebouwen.Wij geven om uw veiligheid en de veiligheid van uw gezin. Als u vragen over uw sloten of over de beveiliging van uw woning in het algemeen heeft, belt u ons op 071-8001001 ​​om een ​​afspraak te maken met een van onze thuisbeveiligingsprofessionals.

https://deslotenmaker.com