Fishspaal Bergen
Image default
Auto’s en Motoren

Bedrijfsauto lease zakelijk

Een bedrijfsauto gebruik je maar met één doel. Zakelijk wil je er het maximale uit halen. Al het andere is maar bijzaak. Je wilt een auto lease zakelijk zo aantrekkelijk mogelijk maken. Dat doe je in de eerste plaats door te kijken naar de kosten. Hoe kan je zorgen dat je zo goed koop als mogelijk is uit bent. Denk daarbij niet alleen aan de vaste kosten, maar ook aan de variabele kosten. Daarnaast wil je natuurlijk een auto die jou helpt je zakelijke doelen te bereiken. Ook dit is een belangrijk punt van aandacht dat je moet laten meewegen in je keuze.

Waarom zakelijk auto leasen ?

Natuurlijk is het geen goed idee om met je gezinsauto zakelijk voordeel proberen te behalen. Denk bijvoorbeeld aan het vervoer van grote materialen. Hiervoor heb je een bestelbus nodig. In zulke gevallen is het goed om voor zakelijke doeleinden een bedrijfsauto te leasen. Ford Transit lease is hier een voorbeeld van. Veel bedrijven hebben één of meerdere Transits in het wagenpark opgenomen. Dit is namelijk het soort auto waar veel mee gedaan kan worden terwijl de kosten in de hand te houden zijn. Zakelijk gezien is dat exact datgene waar je naar op zoek bent. Je wilt veel kunnen doen en weinig hoeven te betalen.

Laadruimte en verbruik

De Ford Transit is een model dat al vele jaren tot het aanbod van Ford behoort. Daarom is de auto ook flink ontwikkeld. Dit merk je als ondernemer onder andere door de efficiënte manier van brandstofverbruik. Dit is een sterk pluspunt van de auto. Ook de grote laadruimte van acht kubieke meter is een punt waar veel ondernemers voor vallen. In beide gevallen worden de kosten en baten afgewogen en kan worden vastgesteld dat de auto flink voordelig kan uitpakken op de wat langere termijn. Daarom is het leasen van een Transit al door vele ondernemers gedaan en blijft de auto onverminderd populair.

https://www.autoleasecentrale.nl/