Bekijk onze bijzondere werkplekken in omgeving Amsterdam – C-Bèta

Op zoek naar een bijzondere evenementenlocatie? Wij van C-Bèta bieden naast unieke evenementenlocatie ook bijzondere werkplekken in omgeving van Amsterdam aan. Een toplocatie in de Valley op Schiphol Trade Park. Onze locatie is een voorbeeld van circulair denken. Het is de ideale plek voor iedereen die iets wil met circulaire economie. 

Ontdek onze bijzondere evenementenlocaties in Amsterdam

Wij bieden ook nog kleinere ruimtes aan zoals de ODS Container of de Finch. Deze zijn ideaal als evenementenlocatie voor kleine vergaderingen tot presentaties of één-op-één-gesprekken.

Evenementen in omgeving Hoofddorp?

Onze ruimtes inspireren uw gasten in een prachtige omgeving. Wat je ook in gedachte hebt, C-Bèta maakt het mogelijk! Of je nu op zoek bent naar kleine of grote ruimtes. Bij ons kan iedereen, maar ook echt iedereen die opzoek is naar een evenementen locactie terecht.

Bijzondere evenementenlocaties in omgeving Amsterdam

Bij ons kunt u zowel terecht voor een grote bijeenkomsten maar ook voor kleine vergadering. Dit is handig voor als u met kleine groepen komt. Voor elke wens is er een unieke evenementenlocaties in de omgeving van Amsterdam en Hoofddorp voor jou. Bij ons heeft u de keuze om een ruimte te huren voor een dagdeel of eventueel voor de gehele dag. Wij laten de keuze aan u. U krijgt de beschikking over circulaire evenementenruimtes aan die ten goede komen van de inspiratie.

Of u nu op zoek bent naar een werkplekken of plek voor een evenement Bij C-Bèta heeft u veel mogelijkheden. Wij hebben diverse werkplekken in Amsterdam en evenementenlocatie in Amsterdam aan. Neem vrijblijvend contact met ons op.

https://www.fishspaalbergen.nl/