Fishspaalbergen

Dansles in Antwerpen voor alle leeftijden

Op zoek naar een dansschool in Antwerpen waar jij en je kinderen aan dansles kunnen deelnemen? Dan ben je aan het juiste adres bij Dansschool Danzateljee te Antwerpen. Zij bieden danslessen aan voor alle leeftijden. Zo hebben zij speciale lessen voor de jongste dansers, die samen met ouders of verzorgers mogen deelnemen. Verder zijn er lessen ingericht voor de leeftijdscategorieën kleuterschool, lagere school, jeugd vanaf 12 jaar en volwassenen. Voor ieder wat wils dus!

Vele verschillende danslessen

Iedereen is uiteraard welkom bij Danssschool Danzateljee, maar wist je dat er ook een heel divers scala aan dansen wordt aangeboden? Of je nu van hiphop, ballet, jazz of breakdance houdt, deze stijlen worden allemaal gegeven in deze dansschool in Antwerpen. Ben je meer fan van actieve Zumba? Dansschool Danzateljee is zowel in moderne als klassieke dans helemaal thuis. Alle danslessen worden professioneel begeleid. Zowel beginners als gevorderde dansers zijn allen welkom in deze dansschool voor topkwaliteit dansles in Antwerpen en omstreken. Bij Dansschool Danzateljee zul je altijd een les vinden die perfect aansluit bij jouw wensen en voortgang.

Aandacht voor de ontwikkeling van het kind

Als lid van de organisatie Danssport Vlaanderen werkt Dansschool Danzateljee met de ontwikkelingsdoelstellingen en eindtermen zoals courant in het basisonderwijs. Hierdoor speelt deze dansschool in op de natuurlijke ontwikkeling van je kind en vult deze aan. Dit alles gebeurt via beweging en spel tijdens de lessen. Als een van de docenten een achterstand opmerkt, dan kan deze tijdens de lessen extra aandacht aan het betreffende kind besteden. Deze dansschool heeft enkel gediplomeerde docenten in dienst, met een graad in muzikale vorming, dans doceren, pedagogisch onderricht of docent basisonderwijs. Zo hoef je voor een leuke en leerzame dansles Antwerpen niet uit!