Fishspaal Bergen
Image default
Dienstverlening

Een belangrijke keuze betreft zonwering: een knikarmscherm of een uitvalscherm bestellen?

Zonwering bestaat in veel verschillende varianten; naast de welbekende zonneschermen zien we ook zonwering screens steeds vaker terugkomen. Terwijl screens voor een aangenaam binnenklimaat en de gewenste privacy zorgen, hebben zonneschermen een net iets andere functie. Vaak besluit men een knikarmscherm of een uitvalscherm te kopen. Zonwering bestellen doe je overigens het beste bij Sunmaster, die zich al vijftig jaar dé specialist op het gebied van zonwering mag noemen. Je kunt er online je zonwering bestellen, of deze bij een van de dealers verspreid over heel Nederland aanschaffen.

Wat is de functie van een knikarmscherm?

Een knikarmscherm staat ook wel bekend onder de naam terrasscherm en wordt geplaatst met als doel schaduw op een terras te creëren, zodat het er ook op de warmste dagen van het jaar nog prettig vertoeven is. Een knikarmscherm is een goed alternatief voor de parasol, mede omdat het geen ruimte op het terras inneemt. Je kunt zowel elektrisch als handmatig bediende varianten bij de in Nijkerk gevestigde zonweringspecialist bestellen. Het scherm kan geheel naar jouw wens worden vervaardigd en gemonteerd.

Een uitvalscherm kopen: waar is het voor bedoeld?

In tegenstelling tot een knikarmscherm, is een uitvalscherm niet bedoeld voor het creëren van schaduw in bijvoorbeeld een tuin. Een uitvalscherm kopen doet men om de zon aan de binnenzijde van de woning (of het bedrijfspand) te weren. Je gaat er dus niet onder zitten. Het kopen van een uitvalscherm doe je dan ook niet met het oog op je achtertuin, maar je voortuin. Omdat het uitvalscherm voorkomt dat het raam opwarmt, blijft de binnentemperatuur aangenaam.

Kies er voor om van een VMRG gecertificeerde fabrikant zonwering te bestellen

Ga je zonwering bestellen bij Sunmaster, dan hoef je je over de kwaliteit geen zorgen te maken. Zowel het ontwerpen als testen en fabriceren gebeurt in eigen beheer en met duurzame materialen. Je zonwering zal dus lang meegaan. De fabrikant vervaardigt vrijwel alle soorten zonwering en is VMRG gecertificeerd.

Gerelateerde artikelen

Vind een goed kinderdagverblijf in Bleiswijk

Kiezen voor iPhone reparatie Enschede

Een bestelbus huren regelt u zo