Een omsnoeringsband en omsnoeringset schaft u het best bij de specialist aan

Een omsnoeringsband zorgt ervoor dat al uw materiaal eenvoudig bij elkaar gehouden wordt. Maar heeft u alle benodigdheden in huis? Als u echt zeker wilt zijn van uw werk, gaat u voor een omsnoeringset. Hier zit uiteraard een omsnoeringsband bij, maar u beschikt ook direct over een zegelloos staalbandapparaat en een verrijdbare bundelkar. Zo kunt u de omsnoeringset eenvoudig van A naar B transporteren. In het assortiment van Fixpack vindt u omsnoeringsbanden van verschillende breedtes. Zo kunt u kiezen tussen 13, 16 en 19 millimeter breed. Komt u er niet helemaal aan uit? De specialist helpt u graag.

Een omsnoeringsband bestellen? U betaalt geen verzendkosten

De omsnoeringsband gevonden waarnaar u zocht? Wat voor materiaal het ook is, veilig omsnoeren van uw goederen is altijd de beste oplossing. Een omsnoeringsband bestelt u makkelijk via de webshop. Deze plaatst u eenvoudig in het winkelmandje waarna u veilig met iDEAL betaalt. Ook is het mogelijk om op rekening te betalen binnen 30 dagen. Bestelt u als particulier artikelen in de webshop van Fixpack? Dat kan natuurlijk ook! Wat u ook bestelt, u betaalt geen verzendkosten. Zelfs wanneer u vanuit België de producten bestelt, betaalt u geen verzendkosten. Ontvangt u graag een factuur van de omsnoeringsband? Deze wordt via mail of post verstuurd. Zo kunt u de boekhouding netjes bijhouden. Wilt u uw bestelling komen ophalen in Reeuwijk of Alphen aan den Rijn? Dat kan ook. Het is alleen wel gewenst om van tevoren even te bellen.

Een omsnoeringsband van metaal

Een omsnoeringsband van metaal is een ideale oplossing wanneer u zwaar materiaal bij elkaar wilt houden. Het grote voordeel van metaal? Deze omsnoeringsband kunt u handmatig toepassen en is zeer geschikt voor zeer zware lasten waarvoor een zeer hoge breukweerstand is vereist. Deze omsnoeringsband wordt dan ook veel gebruikt in de ruwbouw en is geschikt voor ladingen tot wel 2000 kg. Om er zeker van te zijn dat uw lading goed vast zit, kunt u extra klemmen bestellen. Door de spanning van de omsnoeringsband trekken de klemmen zichzelf vast. Hierdoor zijn ze heel sterk en geschikt voor het gebruik bij grote spanning. Daarnaast zijn ze eenvoudig te gebruiken en beschikbaar in verschillenden breedtes.