Een specialist helpt u bij het aanleggen van uw tennisbaan en biedt windoeken aan

Naast het aanleggen en onderhoud van uw tennisbaan kunt u bij Ton de Rooij Tennis ook terecht voor winddoeken van hoogstaande kwaliteit. Het bedrijf heeft winddoeken van uitstekende Europese kwaliteit. Daarnaast heeft u bij hen de keuze uit een diversiteit van formaat, kleur, maar ook bevestigingsmiddelen. Zo kunt u bij dit specifieke bedrijf niet alleen terecht voor het aanleggen van hardcourt banen voor tennis, hockey en atletiek, maar ook voor verschillende accessoires. Daarnaast kunt u bij deze specialist ook terecht voor het onderhoud van uw tennisbanen. Zodoende is Ton de Rooij Tennis uw allround partner op het gebied van tennis gerelateerde zaken.

Onderhoud van zowel tennisbanen, atletiekbanen als hockeyvelden

U zoekt een bedrijf dat u kan helpen met het onderhoud en aanleggen van een tennisbaan. Neem dan eens contact op met een gespecialiseerd bedrijf. Een bedrijf als Ton de Rooij Tennis maakt uw tennisbaan optimaal schoon en kan hem ook nog een aanleggen. Maar ook op het gebied van andere sporten kan men u bij dit gespecialiseerde bedrijf helpen met de verzorging van uw tennisbaan. Hierdoor kunt u de levensduur van uw veld verlengen. Wanneer u hier meer over wilt weten, is het zeker eens aan te raden om te bekijken wat de mogelijkheden van dit specifieke bedrijf zijn.

Het aanleggen van uw buiten tennisbaan

Wilt u thuis of voor de plaatselijke tennisvereniging een nieuwe tennisbaan aanleggen? Vraag dan eens naar de mogelijkheden van een gespecialiseerd bedrijf al Ton de Rooij. Zij kunnen u helpen met aanleggen van uw tennisbaan. Zij hebben legio mogelijkheden voor het aanleggen van de buitenbanen. Zo zijn ze gespecialiseerd op het aanbrengen van coatings, al dan niet op waterdoorlatende ondergronden. Dit kan variëren van acrylcoating tot aan bijvoorbeeld het aanbrengen van meerdere millimeters kunststof. Tevens zorgt het bedrijf ook voor het onderhoud van uw tennisbanen. Dit geldt voor zowel de binnen- als buitenbanen. Zodoende is Ton de Rooij Tennis een gewaardeerde specialist op het gebied van de aanleg en het onderhoud van tennisbanen.