Fishspaal Bergen
Image default
Woning en Tuin

Goedkope wandtegels in uitverkoop

Indien je flink geld wil besparen moet je wachten op een uitverkoop om goedkope wandtegels te kopen. Je hoeft echter niet lang te wachten want op het internet kun je uitverkopen vinden. Je kunt door simpele zoekopdrachten uit te voeren zien welke bouwmarkten een uitverkoop hebben.

De grote bouwmarkten hebben regelmatig uitverkopen met hoge kortingen en kun je goedkope wandtegels kopen. De uitverkoop begint een aantal weken voordat een nieuwe collectie binnenkomt. De bouwmarkt moet namelijk ruimte vrij maken en de oude wandtegels snel verkopen. Naarmate tijd vordert zullen de kortingen steeds hoger oplopen voor goedkope wandtegels. Eerst zijn er kortingen van rond de 10% en daarna 20% waarna het blijft oplopen tot de goedkope wandtegels op zijn.

De overblijfselen van de oude collectie worden ook wel restpartijen genoemd. Deze wordt dan vaak heel goedkoop doorverkocht aan een outlet en de outlet verkoopt het weer door naar de consument. Je betaalt bij een outlet natuurlijk veel minder voor de goedkope wandtegels. Je betaalt vaak minder dan de helft van de oorspronkelijke waarde. Dit betekent dat je honderden euro’s kunt besparen op de goedkope wandtegels.

We hebben alvast een aantal bouwmarkten geselecteerd waar je goedkope wandtegels kunt kopen om het makkelijker te maken.

Fliesenxl

Megadumpnunspeet

Tegelsinhuis