Fishspaal Bergen
Image default
Geschenken

Help het milieu, haal duurzame kerstpakketten

De tijd van kerstpakketten komt er weer aan, waarom dan geen duurzame kerstpakketten dit jaar? U als werkgever wilt natuurlijk niet onderdoen voor al uw concurrenten en andere bedrijfsleiders. Elk jaar is het weer hetzelfde, de kerstpakketten moeten besteld worden en wat moet er nou eigenlijk allemaal in? Heeft u ook wel eens stilgestaan bij hoe duurzaam uw kerstpakketten zijn? Dit kunnen wij voor u regelen. Geef dit jaar ook een kerstpakket aan de natuur en bestel duurzame kerstpakketten. Zo kunt u twee vliegen in één klap slaan. Uw werknemers zijn blij en de wereld en de natuur ook. Hoe fijn is dat?

Wat zit er in de duurzaam kerstpakketten?

Wanneer u duurzame kerstpakketten besteld voor uw werknemers, wilt u natuurlijk wel weten wat u ze geeft. Daarom kunt u vrijblijvend bij ons langskomen in de showroom om een kijkje te nemen naar wat er zoal in duurzame kerstpakketten gestopt kan worden. Natuurlijk kunt u een selectie maken van wat u het meest gepast vindt of wat het beste past bij uw bedrijf. Wanneer u zich niet comfortabel voelt om naar de showroom te komen, kunnen wij ook uw kant op komen. Wanneer ook dit geen optie is, kan u altijd gebruik maken van de virtuele showroom of download onze folders.

Zijn duurzame kerstpakketten wel leuk?

U vraagt zich natuurlijk af of de cadeaus die zich in de duurzame kerstpakketten bevinden, wel voldoen aan de kwaliteit die u normaal heeft. Wij kunnen u garanderen dat dit het geval is en zelfs dan nog wat beter. Door duurzame kerstpakketten te bestellen denkt u ook aan het milieu en vaak is de kwaliteit van de producten echt geweldig. Niks geen goedkope massaproductie, maar puur natuur. Dat is toch de richting waar we heen willen met deze wereld. Hoe gaaf is het dan dat u, samen met u bedrijf, hier een steentje aan kan bijdragen?