Fishspaal Bergen
Image default
Woning en Tuin

Leuk de lente ingaan met een Berg Buddy

Ben jij al bekend met de ongekende kracht van de Berg Buddy? Deze skelter is ideaal voor kinderen in pakweg de leeftijdscategorie 3-8 jaar, met een lengte van 1-1.3 meter. Als de lente in zicht is, breekt het skelterseizoen in volle glorie los. De dagen worden weer langer, buiten is het warmer. Kortom: dit is het moment dat kinderen volop naar buiten zouden moeten gaan. Pluk ze achter hun beeldschermpje vandaan en geef ze een Berg Buddy skelter van de hoogst mogelijke kwaliteit. Zelfs de grootste huismus verandert in deze skelter in een buitenmens. De lente en de zomer zijn de seizoenen van het buitenspelen. Maak het spelen zo uitdagend mogelijk met het hoogwaardige speelgoed van Binnenenbuitenspeelgoed.nl, zoals de Berg Buddy skelter. Het merk heeft skelters uitgebracht voor verschillende leeftijdsgroepen. Wist je dat ze de Berg Buddy op zowel verharde als onverharde wegen kunnen berijden?

De kracht van de Berg Buddy
De Berg Buddy is een hoogwaardige skelter die je met talloze accessoires kunt uitrusten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een stoere zwaailamp of een avontuurlijke vlag? Meerdere kinderen tegelijk laten spelen in de Berg Buddy? Kies dan voor de ruime aanhangwagen. Let op: je dient de trekhaak apart bij te bestellen. Past je kind niet in de Berg Buddy (is hij of zij kleiner dan 100 centimeter)? Dan is de Berg Buzzy een uitstekend alternatief. De Buzzy is voor kinderen vanaf plusminus twee jaar oud. Voor kinderen van vijf en ouder is de Berg Rally een goede keuze. Alle Buddy skelters zijn voorzien van comfortabele grote kuipstoel waar ze gerust urenlang in kunnen zitten. Deze kuipstoel is in verschillende standen te zetten, afgestemd op de lengte van hun lichaam. Een belangrijke innovatie van de Berg Buddy is het BFR (Brake, Freewheel, Reverse) systeem, waardoor je moeiteloos achteruit kunt rijden.

Het begint bij een krachtig ontwerp
Wat de Berg Buddy onderscheidt van andere skelters is zijn krachtige, geavanceerde model. De skelter heeft een ergonomische zitting en een hoogwaardig ontwerp. Niet alleen raakt de Berg Buddy niet snel beschadigd, hij biedt ook nog eens het grootst mogelijke rijcomfort. Zo heeft deze skelter een geweldige stabiliteit. Je kunt er moeiteloos op hoge snelheid mee door de bochten. Dankzij het BFR-systeem kun je zelfs in nauwe ruimtes moeiteloos keren. Verder heeft de Berg Buddy een unieke voorwiel schommel-as. Hierdoor blijft je kind zelfs bij een ongelijk wegdek (of op een onverhard pad) rechtop zitten. De wielen bewegen zonder dat de rest van het frame meebeweegt. Hierdoor blijven kleine waaghalzen altijd moeiteloos in balans.

https://binnenenbuitenspeelgoed.nl/berg-skelters/