Fishspaal Bergen
Image default
Gezondheid

Libido verhogen bij vrouwen die de anticonceptiepil gebruiken

Libido verhogen bij vrouwen

Veel vrouwen hebben te kampen met een laag libido. Je kunt je libido zien als de motor van je lichaam, je drijfveer, je doorzettingskracht om positieve dingen te beleven. Als je ongezonder gaat leven en aankomt in gewicht, gaat je libido naar beneden. Ook als je last hebt van depressies, of medicatie slikt, kun je last hebben van een laag libido. Er zijn enorm veel oorzaken aan te wijzen voor een laag libido. Je kunt heel makkelijk het libido van een vrouw verhogen door een pil.

Wat kun je zelf doen om je libido te verhogen?

Sporten is allereerst heel erg belangrijk voor een gezond libido. Zorg dat je drie keer in de week sport en elke dag minimaal een uur beweegt. Krachttraining zorgt voor de aanmaak van testosteron. Door meer te bewegen zal de doorbloeding verbeteren en zorgen voor de aanmaak van hormonen, waaronder dus testosteron. Suikers kunnen het beste vermeden worden. Suiker zorgt voor de aanmaak van insuline, waardoor het testosterongehalte daalt. Het klinkt misschien dubbelzijdig, maar juist door zin te maken in intimiteit, krijg je meer zin in spanning en verhoogt het je libido.

Libido verhogende middelen voor vrouwen

Heb je een gezonde levensstijl en zijn er geen andere oorzaken van je lage libido? Denk dan bijvoorbeeld aan een ziekte, depressie, gebruik van medicijnen (ook pilgebruik), dan zou je kunnen kijken naar libido stimulerende middelen. Hiermee kun je het libido verhogen voor de vrouw met een libido verhogend middel. Via diverse websites zijn er voedingssupplementen te koop die het libido verhogen. Zo heb je bijvoorbeeld Libido Gold, een libido verhoger die voor veel vrouwen goed blijkt te werken. Het is een 100% natuurlijk middel en wordt verkocht in de vorm van een libido verhogende pil. Deze pil verhoogt het libido en daarnaast versterkt de pil het orgasme. Je hebt ook een pil genaamd libido XL. Deze pil zorgt ervoor dat je weer zin krijgt in intimiteit. Kijk gewoon eens rond op de diverse websites om een goede keuze te kunnen maken die bij jou past.

Gerelateerde artikelen

Kamperen? Nog meer genieten met een set betrouwbare kampeerstoelen!

5x de beste antikatertips | anti katermiddeltjes

Wil jij je weer gezond en fit voelen? Onze diƫtiste in Losser helpt u verder!