Fishspaal Bergen
Image default
Woning en Tuin

Met kunstgras een veilige speelplaats voor kinderen creëren

Natuurlijk wilt u graag dat uw kinderen veel buiten spelen en daarvoor is kunstgras zeer geschikt. Niet alleen voor in de achtertuin, maar ook voor schoolpleinen en speelvelden is kunstgras een zeer geschikte optie. Echt gras vergt veel onderhoud en zeker rondom speeltoestellen kan maaien lastig zijn. U moet uzelf in allerlei bochten wringen om overal tussendoor en langs te maaien. Daarnaast heeft gras onderhoud nodig om mooi te blijven. Met het kopen van kunstgras bent u in één keer klaar en hoeft u er niet meer naar om te kijken.

Kies voor zacht speelgras dat niet van echt gras te onderscheiden is

Bent u op zoek naar fijn speelgras? Bij Kunstgrasgigant heeft u keuze uit een zeer ruim aanbod. De grasmatten bestaan uit bruine sprietjes, gemengd met frisgroene sprieten. Daardoor is het gras niet van echt te onderscheiden. De grasmatten zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes, zodat u zelf bepaalt hoe het gras eruit ziet. Uiteraard is het gras lekker zacht en voelt het ook fijn als u er met blote voeten op loopt. Voor kinderen wilt u natuurlijk een veilige plaats om te kunnen spelen en met het leggen van speelgras bent u al een grote stap in de goede richting.

Ontdek de voordelen van kunstgras

Als u kunstgras gaat kopen bij Kunstgrasgigant, profiteert u van diverse voordelen. Allereerst is daar natuurlijk het grote assortiment waar u uit kunt kiezen. Voor werkelijk elke toepassing hebben zij wel een geschikte grasmat liggen. Ook is het gras verkrijgbaar in diverse kleuren. Als u gras heeft gekocht, heeft u tot maar liefst tien jaar garantie. Zo weet u zeker dat u de eerste tien jaar volledig vrij bent van eventuele zorgen. Als u online uw kunstgras gaat kopen, kunt u een gratis stalenpakket aanvragen om u te oriënteren op het gras. Maar het gemakkelijkst is natuurlijk langsgaan in één van de elf vestigingen in Nederland.

Gerelateerde artikelen

Goedkope serres laten bouwen

Handige weetjes over een Marmoleum vloer ontdek je hier

Wat voor soort toilet moet ik kiezen?