Fishspaal Bergen
Image default
Winkelen

MOD kopen? Dit moet u weten

Een e-sigaret of een MOD kopen is een eerste stap om van het conventionele roken af te komen. Een MOD kopen lijkt moeilijker dan het is. Het is voor u wellicht een onbekende term. Een e-sigaret is inmiddels geen trend meer, maar een blijvertje en zeer populair. Als u een MOD gaat kopen wil dat zeggen dat u een e-sigaret helemaal zelf kunt samenstellen. Als u een standaard e-sigaret gaat kopen kunt u meestal niet zelf alle onderdelen zelf samenstellen. Gaat u een MOD kopen, dan is dat wel mogelijk.

MOD is personaliseren

Wat kunt u zelf samenstellen? Denk bijvoorbeeld aan de vloeistof. Het aantal smaken van de vloeistoffen worden steeds gevarieerder. Ook is er nu keuze in de hoogte van het nicotinegehalte. Zoveel mensen, zoveel wensen. Zo zijn er allerlei soorten fruitsmaken, maar ook wordt er veel gebruik van menthol gemaakt. Het is belangrijk om een aantal zaken goed in gedachten te houden wanneer u overgaat tot de aankoop van een e-sigaret. Er is zoveel aanbod! Natuurlijk is veiligheid het eerste wat bovenaan het lijstje staat, daarom is het altijd slim via een specialist zoals Smokeless Nederland te bestellen.

Wat voorheen roken was, heet nu dampen

Een e-sigaret kopen en later eventueel een MOD kopen is zeker aan te raden bij Smokeless Nederland. De website van Smokeless Nederland innoveert en speelt in op de markt. De klant kan op alle gebieden en in één oogopslag het product op eigen wijze samen stellen. Via de webshop zijn verzendingen vanaf 20 euro gratis en in principe de volgende dag geleverd, mits besteld vóór 16.00 uur. Het maakt niet uit met welke intentie u overgaat tot de aanschaf van een e-sigaret. Het kan zijn dat u graag het ouderwetse roken helemaal wilt opgeven en dit als een overgangsfase ziet, maar misschien bevalt het zo goed dat u nu blijft dampen.