Fishspaal Bergen
Image default
Zorg

Ontspannen met acupunctuur Nijmegen

Op zoek naar nieuwe vorm van ontspanning? Probeer dan een acupunctuur Nijmegen. Het is een nieuw en nog onbekend, maar het volgen van een behandeling acupunctuur Nijmegen kan veel opleveren en zorgen voor ontspanning. Acupunctuur Nijmegen is een Japanse drukpunt massage. Acupunctuur Nijmegen helpt om fysieke en emotionele klachten te voorkomen, te verminderen en te laten verdwijnen. Het woord komt uit het Japans en betekent vingerdruk. De acupuncturist werkt met naalden op hele specifieke drukpunten en oefent druk uit op deze drukpunten en op energiebanen. Door ook gebruik te maken van rotaties en strekkingen, kan de qi, de levensenergie zich herstellen en wordt ziekte bestreden.

Waarom kan het nodig zijn?

Het menselijk lichaam is goed in staat om spanning weg te laten vloeien en te herstellen van fysieke klachten. Ons aanpassingsvermogen helpt ons om door te gaan, ook in moeilijke tijden. Functioneert één gebied in het lichaam wat minder, dan springt een ander bij. Ons aanpassingsvermogen is zelfs zo groot dat gevolgen van verkeerde lichaamshouding of aanhoudende spanning niet altijd meteen opvallen. Soms ontstaan na verloop van tijd klachten. De oorsprong van acupunctuur Nijmegen ligt in het streven de gezondheid te bevorderen, het zelfgenezend vermogen.

Wat doet acupunctuur voor jou?

Acupunctuur Nijmegen verbetert de bloedsomloop en vochthuishouding en versterkt de basisconditie. Hierdoor verminderen lichamelijke klachten, zoals rugpijn, stijfheid in nek en schouders. Emoties en spanningen komen vrij, waardoor de vitale energie weer gaat stromen. Zo ontstaat er ruimte voor een nieuw evenwicht. Ook bij chronische klachten kan acupunctuur Nijmegen een bijdrage leveren, de behandeling is dan gericht op het verminderen van de klachten en het verhogen van de weerstand. Met een behandeling acupunctuur Nijmegen voorkomt, verhelpt of vermindert fysieke en/of emotionele klachten. Ook versterkt het je weerstand en vergroot de fysieke mobiliteit. Met acupunctuur Nijmegen krijg je een beter contact met je lichaam en emoties, waardoor je innerlijke balans vergroot.. Kom eens een keertje langs en maak kennis met de behandelmethoden van acupunctuur Nijmegen.