Rondvaart in en rondom Leiden? Geniet van een heerlijk hapje aan boord!

U wilt een rondvaart in of rondom Leiden, zoals in de Kagerplassen, maken. Dan bent u bij een specialist verzekerd van échte kwaliteit. Maar kwaliteit is een zeer ruim te nemen containerbegrip. Om het te specificeren hebben we het nu over het eten. Wilt u evenementen, vergaderingen en feesten op een boot combineren met een rondvaart? Dan wilt u uw gasten ook iets lekkers voorschotelen. Dan bent u op het juiste adres bij Partyboot / Groene Hart Cruises. Zij hebben namelijk een professionele keuken én kok aan boord. Hierdoor heeft u zeer ruime keuze voor uw hapjes, maar ook voor buffetten. Natuurlijk helemaal afhankelijk van uw wensen en behoeftes.

Entertainment tijdens een rondvaart in Leiden

Geeft u een feestje op een boot? Dan is het wel écht de bedoeling dat uw gasten los komen en dat u hen vermaakt met entertainment. Partyboot / Groene Hart Cruises is voor u dan de uitkomst. Tijdens een rondvaart in Leiden of de Kagerplassen kunt u bij deze specialist kiezen voor verschillende soorten entertainment. Aan boord is praktisch alles mogelijk: u kunt het zo gek niet bedenken. Dit komt doordat Partyboot / Groene Hart Cruises een samenwerking heeft met een evenementenbureau. Hierdoor kunt u personen inhuren, variërend van een goochelaar, tot aan een heel orkest. Uw rondvaart in de Kagerplassen of rondom Leiden zal onvergetelijk worden!

Ook individuele dagtochten, kies bijvoorbeeld voor een rondvaart rondom Leiden

Met een rondvaart door de natuur van de Randstad geniet u van een prachtige omgeving. Hiervoor bent u bij Partyboot / Groene Hart Cruises aan het juiste adres. Zij zijn de specialist van verschillende soorten rondvaarten in de Kagerplassen en rondom Leiden. Ook voor individuele dagtochten kunt u deze specialist inschakelen. Dit zorgt ervoor dat u alleen, of met uw naasten kan genieten van de pracht en praal die de omgeving bij een rondvaart in Leiden of de Kagerplassen met zich meebrengt. Tijdens deze individuele dagtochten bent u ook verzekerd van een heerlijke lunch en de nodige koffie of thee. Partyboot / Groene Hart Cruises biedt verschillende soorten dagtochten aan. Bekijk zelf eens of een bepaalde rondvaart aan uw wensen voldoet!