Veilige bedrijfskleding moet voldoen aan bepaalde Europese richtlijnen

Bent u van plan om de bedrijfskleding en veiligheidsschoenen van uw personeel te vernieuwen? Schakel hiervoor een specialist in zoals Voets Bedrijfskleding. Zij adviseren u en zijn de officiële hoofddealer van Helly Hansen. Daarnaast verkopen ze nog diverse andere topmerken zoals Buckler, Redbrick en Tricorp. Goede, en met name veilige schoenen zijn van groot belang bij verschillende werkzaamheden. Goed schoeisel voorkomt bedrijfsongevallen en langdurig ziekteverzuim. U heeft hierbij keuze uit diverse modellen. Bij deze specialist vindt u zowel laarzen als lagere modellen. Zo vindt u voor elke werknemer de juiste schoen. Alle schoenen in de webshop van deze specialist voldoen aan de geldende Europese richtlijnen.

Bescherm uw personeel tegen diverse weersomstandigheden met bedrijfskleding van de specialist

Als bedrijfseigenaar wilt u het liefste dat uw personeel rondloopt in droge, warme en veilige bedrijfskleding. Daarnaast is het ook mooi meegenomen wanneer de kleding er representatief uitziet. Het uitzoeken van bedrijfskleding kan echter lastig zijn. Zeker wanneer het gaat om regenkleding. Gelukkig kan een specialist als Voets Bedrijfskleding u hier uitstekend bij adviseren. Zij bieden alleen bedrijfskleding van zeer hoge kwaliteit die ervoor zorgt dat uw personeel in alle omstandigheden verantwoord en veilig kan werken. Een onderdeel van de bedrijfskleding is regenkleding. Hierbij is het natuurlijk van belang dat deze waterbestendig is en voldoet aan de EN 343 3.1. Zij bieden diverse modellen zodat ervoor ieder wat wils is. Wat dacht u bijvoorbeeld van regenparka? Of een warme regenbroek? U vindt het allemaal bij de specialist in bedrijfskleding.

Ook passende bedrijfskleding voor dames koopt u bij de specialist!

Het belangrijkste bij bedrijfskleding, is dat het functioneel is. Als gevolg is de kleding niet bepaald flatterend voor vrouwen. Ook de pasvorm sluit vaak niet optimaal aan bij vrouwen. Hierdoor zit de kleding niet lekker. Gelukkig heeft een specialist in bedrijfskleding, als Voets Bedrijfskleding, ook passende en representatieve kleding voor vrouwen. Zij zijn namelijk een officiële hoofddealer van Helly Hanssen en dit merk biedt ook kledij voor vrouwen. Wat dacht u bijvoorbeeld van speciale signalisatiekleding? Of een passende regenbroek? Wat u ook zoekt, u vindt het bij de specialist. Tevens kunnen zij u van dienst zijn met advies en u helpen bij het uitzoeken van de juiste bedrijfskleding voor zowel vrouwen als mannen.