Verse eendenborst eenvoudig bij u thuisbezorgd

Bent u op zoek naar eendenborst, ossenhaaspuntjes of lamsvlees? Wat voor vlees u ook zoekt, bij de specialist bestelt u het eenvoudig online. Een vraag die vaak gesteld wordt is ‘hoe zorgen ze er dan voor dat ik het vlees vers thuisbezorgd krijg’? Een goede vraag ook, want het betekent dat u kiest voor kwaliteit. Uw bestelling wordt met grote zorg en supervers voor u ingepakt. Daarna wordt uw bestelling verzonden met de speciale afdeling van het PostNL Foodnetwerk. Die halen het vlees ’s morgens op bij Beef&Steak en dezelfde avond heeft u het al in huis.

Beste, brave eendenborst voor op de barbecue of gewoon lekker in de pan!

Heeft u ooit als een eendenborst geproefd? Dan weet u natuurlijk dat dit stukje sappig vlees heerlijk op de barbecue is. Wilt u het liever anders bereiden? Dat is ook geen probleem. Bak de eendenborst in zijn eigen vet en laat hem eventjes rusten na het bakken. En als u dan ook nog hoort dat u bij Beef&Steak prachtige filets bestelt van wel 200 gram, is de keuze natuurlijk helemaal snel gemaakt. Eendenborstfilet kunt u daarom online het best bestellen bij Beef & Steak. Op zoek naar iets anders? Geen probleem! Wist u dat Beef&Steak ook malse ossenhaaspuntjes en heerlijk lamsvlees aanbiedt in de online slagerij?

Vetarm lamsvlees bij de online slager, want op uw lijn letten kan ook gewoon lekker zijn!

Bent u aan het lijnen en wilt u toch kunnen genieten van een lekker stukje vlees? Dat is geen probleem. Wist u dat u dan ook andere dingen kunt eten dan kip of magere vis? Probeer ook eens een lekker stuk vetarm lamsvlees van Beef&Steak. Van een rollade tot een complete lamsrack of T-Bone steak, er gaat een compleet nieuwe, culinaire wereld voor u open. Wilt u lekker, makkelijk en vetarm eten? Bestel dan de lamsburgers, zo klaar en overheerlijk! Over vetarm vlees gesproken, kijkt u ook eens op de website van Beef&Steak naar de verschillende soorten ossenhaaspuntjes. Fan van gevogelte, maar wilt u wel eens wat anders dan een kipfilet? Kies dan voor een lekkere eendenborst van maar liefst 200 gram!