Fishspaal Bergen
Image default
Marketing

Commerciële kansen benutten door je auto te bestickeren

Nederland is echt een ondernemersland. Een groot deel daarvan bestaat uit ZZP’ers die hun werk als kleine zelfstandige uitvoeren. Het voordeel daarvan is natuurlijk dat je eigen baas bent maar het betekent tegelijkertijd dat je ook volledig verantwoordelijk bent voor je bedrijfsvoering. Het voeren van een administratie, daar kun je een boekhouder op zetten. Maar hoe zorg je dat je nieuwe klanten binnenkrijgt?

De kracht van auto bestickeren voor kleine ondernemers

Veel ondernemers hebben interne kring van bekenden en bouwen hun bedrijf stapsgewijs uit met mond-tot-mondreclame. Maar dat werkt niet in iedere branche. In sommige bedrijfstakken zal je een risico moeten nemen maar is de kans op een hoge uitbetaling ook een stuk hoger. Als ondernemer zit je constant op deze wip. Enerzijds wil je niet teveel geld uitgeven zonder de garantie dat dit in de toekomst iets op gaat leveren. Aan de andere kant, geen risico = geen geld. Dus hoe houd je de kosten als ondernemer zo laag mogelijk maar haal je hier wel zo veel mogelijk naamsbekendheid voor je bedrijf uit?

Bijvoorbeeld door je auto te bestickeren. Dat klinkt misschien wel een beetje ouderwets, aangezien de meeste marketeers je meteen richting online marketing willen sturen. Maar niets is minder waar. Een auto wrap met je bedrijfsnaam en contactgegevens wordt iedere dag door honderden, misschien wel duizenden mensen gezien. En er hoeft er maar één te zijn die uiteindelijk iets bij je afneemt en je hebt je geld al terugverdiend. Want in tegenstelling tot veel andere manieren van reclamemaken, is de uitgave bij je auto bestickeren eenmalig.

In gesprek gaan met een reclame bedrijf

Een auto wrap wordt meestal gezet door een gespecialiseerd reclame bedrijf. Dit bedrijf verzorgt niet alleen het bestickeren van je auto maar maakt bijvoorbeeld ook gevelreclame of reclameborden voor langs de weg. Ook hele goede reclamemiddelen overigens. Met een reclamebureau uit Zeeland zorg je bovendien voor een partner die bij je in de buurt zit, want je zal een paar keer langs moeten gaan om je wensen te bespreken en het ontwerp te keuren.