Fishspaal Bergen
Image default
Kinderen

De beste kraamcadeaus voor 2022

Het geven van een cadeau is een prachtige manier om je vreugde te delen, er is voor elk wat wils, van cadeaus die jarenlang meegaan naarmate de baby opgroeit, tot cadeaus die de ouders met plezier zullen uitpakken. In dit artikel geven we je de inspiratie die je nodig hebt voor het kopen van een kraamcadeau voor een pasgeboren baby en hun ouders!

 

Als je nog twijfelt over een cadeau of een beginpunt nodig hebt, denk dan altijd aan het doel van het cadeau is het iets dat gebruikt kan worden zodra de baby geboren is of iets dat meer sentimenteel is? Bovendien kan het nooit fout gaan met een cadeau dat nuttig is voor zowel de baby als de ouders en verzorgers. Bij de productbeoordeling hebben we gekeken naar het ontwerp, het schoonmaakgemak, het materiaal, de prijzen en de speelgoedveiligheid.

 

Loopstoel baby

Loopstoelen zijn geschikt voor baby’s vanaf 1 jaar oud. Het is goed speelgoed omdat het bijdraagt aan de mobiliteit, motoriek, balans, coördinatievermogen, inzicht en het ruimtelijk inzicht van een kindje. Loopstoelen zijn met die reden een vaan de meest leerzame speelgoed attributen voor de kleintjes.

 

Knuffeldoekjes

Baby knuffel doekjes zijn gewoon super schattig! Het is fluffy, het is handig, het is knuffelig! Alles waar een baby zich comfortabel bij voelt! Knuffeldoekjes zijn voor baby’s ook bezigheidstherapie.

 

Geboortedoos

Een geboortedoos is leuk voor nu, maar ook zeker voor later. Heb jij nog een doosje met herinneringen van je geboorteperiode? Het is superleuk om te hebben als ouder, maar ook leuk voor als je kindje zelf iets ouder geworden is!

 

Hobbelpaard

Het meest klassieke kinderspeelgoed allertijden, het hobbelpaard, is een tijdloos attribuut dat gebruikt wordt als kinderspeelgoed. Nu zijn die er in alle soorten en maten. Er zijn tegenwoordig zelfs hobbel scooters! Het is een veilig en leuk speelgoedattribuut waar kinderen hun energie mee kwijt kunnen.

https://freubelshoponline.nl/producten/kraamcadeau-met-naam/geboortedoos-met-naam/