Fishspaal Bergen
Image default
Telefonie

Dit zijn de leukste telefoonhoesjes van Casimoda

Heb jij net een nieuwe telefoon aangeschaft? Dan doe je er verstandig aan om direct een telefoonhoesje te kopen. Hierdoor wordt jouw telefoon beschermd tegen krassen en stoten door een val. Het kan iedereen wel een keer overkomen: jouw smartphone glijdt per ongeluk uit je handen en valt met een doffe klap op de stenen vloer. Dat is natuurlijk ontzettend balen! Als je een telefoonhoesje met veel grip had gehad, dan was dit waarschijnlijk niet gebeurd. Of de kans op schade was in ieder geval ontzettend verkleind. Om te voorkomen dat jouw telefoon binnen de kortste keren schade oploopt, delen wij in dit artikel de leukste telefoon hoesjes van Casimoda. Ze zijn hip, mooi en gemaakt van de beste materialen. Welk hoesje is jouw favoriet? Lees snel verder!

1. Marmer telefoonhoesjes blijven hot

Met een Samsung A52 hoesje met zwart marmer hoesje ziet jouw telefoon er in no-time heel erg stijlvol uit. Marmer is hot en zal ook nog lang in de mode blijven. We zien marmer prints niet alleen terugkomen in kunst, keukenbladen, notitieblokjes, maar ook telefoonhoesjes met marble zijn onwijs trendy! Met een marmer hoesje van Casimoda ben je dus verzekerd van een fashionproof gsm hoesje, waarvoor je bovendien niet de hoofdprijs hoeft te betalen.

2. Vrolijke telefoonhoesjes voor in het voorjaar

De lente breekt bijna aan, en dat betekent ook aangenamere temperaturen. De eerste zonnestralen vallen op je bolletje, en zo ook op je telefoon. We ruilen kledingitems met sobere kleuren in voor hippe en vrolijke kleurtjes. De Casimoda hoesjes met ‘Bali’ vibe en tropische dierenprints voeren dan ook de boventoon.

3. Maak het persoonlijk: ontwerp zelf een hoesje

Ben jij een creatieve type en zie jij een telefoonhoesje ontwerpen met foto, naam of jouw eigen initialen wel zitten? Dan hebben we goed nieuws voor jou! In de webshop van Casimoda kun je, naast een grote collectie telefoonhoesjes met unieke designs, ook terecht voor het personaliseren van een hoesje. Met hun handige ontwerptool kun je binnen een handomdraai een telefoon hoesje maken naar jouw wens.

https://www.casimoda.nl/