Fishspaal Bergen
Image default
Mode en Kleding

Bedrijfskleding voor in de winter

Misschien werkt u of werken mensen in uw bedrijf ook in de winter buiten en heb je bepaalde kleding nodig die zorgen voor warmte. Het vriest en of sneeuwt en u of uw werknemers moeten toch buiten de opdracht uitvoeren dan is het goed om te kijken hoe deze situatie aangenamer kan zijn.  Vaak is de kleding die zorgt voor warmte niet vaak de kleding die het meest professioneel overkomt. Een vest of een trui is vaak niet mooi en passen misschien niet bij de rest van de bedrijfskleding. Wat moet je doen om bijvoorbeeld uw werknemers goed te kunnen laten werken en uw bedrijf professioneel over te laten komen?

Winterkleding 

Naast een winterjas zijn er ook mogelijkheden om je warm aan te kleden door gebruik te maken van bijvoorbeeld truien of vesten, een muts of handschoenen. Nu werk je misschien in de bouw of heb je een ander fysiek zware baan en wil je vooral comfortabel zijn bij het uitvoeren van de opdracht. Dit klinkt natuurlijk mooi, lekker warm vest aan maar voor het bedrijf waar u voor werkt is komt dit minder over. Nu worden er ook steeds meer sweaters, truien en vesten gemaakt die speciaal zijn voor de mensen die een fysieke baan hebben. Deze kledingstukken geven warmte, zien er professioneel uit en zijn comfortabel om in te werken.

Logo op kleding

Naast het feit dat er bepaalde kledingstukken worden geproduceerd voor mensen in bepaalde sectoren is het ook mogelijk om uw logo op de vesten te zetten. Sweaters, truien en vesten bedrukken kan bij verschillende partijen. Dit zorgt nog meer voor een de goede uitstraling en gaat niet ten koste van de warmte en comfort. Op Hurricane.nl kunt u bijvoorbeeld uw truien of vesten laten bedrukken.

Winter werkkleding kopen

Zoals eerder al besproken is het dus belangrijk en mogelijk om bedrijfswinterkleding aan te schaffen. En is het mogelijk om hier een merknaam of logo op te zetten. Naast de winterkleding waar u de naam of logo op kan zetten is het ook belangrijk om uw werknemers te voorzien van warme kleding, dit kan ook thermo zijn die bijvoorbeeld onder de bedrijfskleding te dragen is. Handschoenen kunnen ook bij de rest van de kleding passen als deze maar dezelfde kleur hebben en een muts kan ook netjes zijn als dit goed bij de rest van de outfit past. Begrijpelijk dat dit natuurlijk niet voor iedereen kan vanwege de kosten maar bij veel partijen krijgt u een korting als u meerdere items besteld, dus dat is een ding om rekening mee te houden.