Fishspaal Bergen
Image default
Groothandel

Een aantrekkelijke en stijlvolle PET-fles is het visitekaartje voor uw product

Het uitkiezen van de verpakking van uw product is één van de lastigste taken die u tijdens het gehele proces zult uitvoeren. Want de verpakking moet kopers aantrekken en overhalen. Het is dus het visitekaartje van uw product en hoe goed uw product ook is, met een slechte verpakking komt dat nooit goed tot zijn recht. PET Power is een fabrikant van kwalitatieve PET-flessen die voor u een stijlvolle en aantrekkelijke verpakking kan verzorgen. Er zijn honderden modellen om uit te kiezen (bijvoorbeeld de media-fles) en daar maakt u een selectie uit via de configurator. Maatwerk is uiteraard ook geen probleem.

Kiezen met de configurator

Het maken van een selectie uit het enorme assortiment van deze PET-fles-fabrikant is niet gemakkelijk. Daarom hebben ze voor u een configurator ontwikkeld waarmee u een selectie maakt met flessen die passen bij wat u zoekt. U vertelt de configurator wat u nodig heeft (een PET-fles of een pot), voor welke industrie u dat nodig heeft (farmaceutisch, cosmetisch, huishoudelijk, etc.) en wat de inhoudsmaten moeten zijn. De media-fles is bijvoorbeeld een erg populaire fles voor de farmaceutische industrie, maar als u daar niet onder valt, dan hoeft u die optie ook niet te zien. Door de configurator correct en nauwkeurig in te vullen ziet u een selectie met flessen die aansluiten bij wat u nodig heeft. Een PET-fles kiezen is dan veel gemakkelijker.

Ontdek de afronding

Nadat u uw media-fles of PET-fles bij PET Power besteld heeft, is het tijd om deze verder aan te kleden. U heeft een sluiting nodig en dan is het belangrijk dat deze praktisch is. Shampoo moet gemakkelijk te gebruiken zijn, maar mag tegelijkertijd niet lekken als de fles dicht is, bijvoorbeeld. Ook het etiket wordt voor u aan de verpakking toegevoegd. Uiteindelijk heeft u dan een verpakking waar u trots op bent en die aantrekkelijk en in-het-oog-springend in de schappen zal staan.