Fishspaal Bergen
Image default
Woning en Tuin

Een bouwpakket voor een Douglas overkapping

Bij Doe Het Zelf Veranda hebben ze een bouwpakket voor een Douglas overkapping. Het bouwpakket is makkelijk in elkaar te zetten, plus je krijgt een houten overkapping op maat. De overkapping past perfect bij je in de tuin. Het is ook mogelijk om accessoires te kopen voor in de overkapping, denk bijvoorbeeld aan ledverlichting of zonwering.

Een Douglas overkapping als volledig bouwpakket

Een overkapping van Douglas hout is een volledig bouwpakket bij Doe Het Zelf Veranda. De houten overkapping is voor je op maat gemaakt en wordt bij je afgeleverd, dit schilt weer verzendkosten. Het enige wat je hoeft te doen is het bouwpakket voor je Douglas overkapping in elkaar te zetten. Alles wat je nodig hebt voor het bouwen is bij de overkapping bijgeleverd, exclusief gereedschap natuurlijk. Maar je hoeft nooit extra hout te kopen. De houten overkapping wordt op maat gemaakt, hierdoor past deze altijd perfect in je tuin. Het enige wat je hoeft te doen is de afmetingen door te sturen naar Doe Het Zelf Veranda, zij komen de houten Douglas overkapping bouwpakket op maat afleveren. Het is ook mogelijk om verschillende accessoires te bestellen voor in de veranda. Het is bijvoorbeeld mogelijk om zonwering te bestellen voor een veranda of verlichting voor onder de overkapping. Je vindt bij Doe Het Zelf Veranda ook gootsystemen of schuifdeuren, deze hebben ze in het glas of gewoon als deur.

Neem contact op met de medewerkers

Heb je vragen over de overkapping of wil je meer weten over het bedrijf? Neem dan contact op met de medewerkers. Zij beantwoorden al je vragen en geven je de juiste informatie. Zo maak je altijd de beste keuze voor jouw tuin. De medewerkers helpen je ook met een beslissing nemen, ze bespreken samen met jou wat je wensen en eisen zijn en helpen je bij het vinden van de perfecte overkapping voor jou.