Fishspaal Bergen
Image default
Bedrijven

Wat maakt vergaderen in Utrecht zo leuk?

Ben je van plan te vergaderen in Utrecht te houden? Dan is dat een juiste keuze. In Utrecht staan veel kantoorruimtes te huur om vergaderingen in te houden. Niet alleen zijn de vergaderruimtes mooi ingericht, ook is er voldoende gratis parkeergelegenheid en ligt het centrum van Utrecht op loopafstand. Ben je op zoek naar een leuke en mooie vergaderruimte? Bij Creative Valley kun je verschillende vergaderruimtes en zalen huren. Lees hieronder wat Creative Valley te bieden heeft.

Wie zijn Creative Valley?

Creative Valley is een bedrijf dat vergaderruimtes en zalen verhuurt aan bedrijven. Het bedrijf heeft verschillende vergaderruimtes en zalen beschikbaar, waaronder een boardrooms, training rooms en conference rooms.

Wat biedt Creative Valley?

– Een mooie vergaderruimte met uitzicht over de stad

– Een gratis parkeerplaats voor alle gasten

– Loopafstand van het centrum van Utrecht

– Een goed ingerichte vergaderzaal met alle benodigde faciliteiten

Bij Creative Valley kun je vergaderen in een mooie vergaderruimte met uitzicht over de stad. Er is gratis parkeergelegenheid voor alle gasten en het centrum van Utrecht ligt op loopafstand. De vergaderzaal is goed ingericht met alle benodigde faciliteiten. Kortom, Creative Valley is een perfecte plek voor een vergadering in Utrecht!

Welke faciliteiten zijn er beschikbaar?

De vergaderzaal is goed ingericht met alle benodigde faciliteiten, waaronder wifi, beamer, flipchart en whiteboard. Daarnaast bieden ze gedurende de dag gratis koffie, thee, water en bruiswater aan. Ook beschikken ze over een eigen cafe/restaurant waar je een lunch of diner kunt halen. Je kunt dit er bij boeken of betaal in het restaurant.

Hoe kan ik een vergaderruimte boeken?

Je kunt online een vergaderruimte boeken via de website van Creative Valley. Vul je gegevens in en je ontvangt binnen 24 uur een bevestiging. Je kunt ook telefonisch contact opnemen met het bedrijf om een vergaderruimte te reserveren. Creative Valley is dus een perfecte plek voor een vergadering in Utrecht.