Fishspaal Bergen
Image default
Auto’s en Motoren

Het verkopen van je camper hoeft helemaal niet lang te duren

Een camper verkopen hoeft geen weken of maanden in beslag te nemen. Je hebt alleen een goede automakelaar nodig. Die gaat voor jou op zoek naar de beste koper door zijn netwerk in heel Nederland aan te spreken. Nog beter is een autodealer bij jou in de buurt in Etten-Leur die ook als automakelaar werkt. Dan kun je tijdens de verkoopperiode het voertuig laten schorsen en stallen bij de autodealer. Zo is het nog een voordelige optie ook. MV Motive is de autodealer uit Etten-Leur die je zoekt. Een ervaren automakelaar die je graag helpt bij het verkopen van je camper.

Je camper verkopen zonder zorgen, zo werkt het

De markt voor campers zit anders in elkaar dan de gewone autobranche. De markt is kleiner en in de autobranche zijn constructies als financial en private lease veel gebruikelijker waardoor voertuigen makkelijker en sneller van eigenaar wisselen. Toch hoeft een camper verkopen helemaal geen stress of zorgen op te leveren.

Autodealer MV Motive uit Etten-Leur biedt je de mogelijkheid om de camper te laten schorsen gedurende de verkoopperiode zodat je geen kosten hoeft te maken. Door de camper op locatie te stallen hoef je hem ook niet aan de straat of in de opslag te laten staan. Daarna gaat de automakelaar voor je aan de slag. Met 20 jaar ervaring heeft deze autodealer uit Etten-Leur een uitgebreid netwerk opgebouwd met andere dealers, andere commerciële partijen uit de autobranche en particulieren die al jarenlang vast klant zijn. Zo zie je maar, het verkopen van je camper hoeft helemaal niet lang te duren, het is gewoon een kwestie van de juiste automakelaar vinden.

Meer weten? Ga in gesprek met de expert

Maurice de Vijver heeft meer dan 20 jaar ervaring met het inkopen, verkopen en onderhouden van auto’s. Dankzij zijn kennis aan zowel de technische als de commerciële kant van de autobranche is zijn netwerk dé manier om je camper snel te verkopen. Wil je ook besparen op stalling en onderhoud? Bespreek de mogelijkheden met de expert door langs te komen of even te bellen. Wil je een keer bij de autodealer in Etten-Leur langskomen buiten kantoortijden? Maak een afspraak, dan wordt je hartelijk ontvangen op een moment dat het jou uitkomt.