Fishspaal Bergen
Image default
Woning en Tuin

Vakkundige radiatorombouw op maat

Heb je wel eens gedacht aan radiatorombouw op maat? Dit is iets wat je zelf ook kan verwezenlijken in je eigen huis, als je een beetje handig bent! Een radiator is vaak niet echt een mooi gezicht in een woon-of huiskamer. Het is niet bepaald een object dat je kunt aanmerken als decoratie en er zijn tal van oplossingen die wél een decoratieve oplossing kunnen bieden voor deze radiator, door middel van radiatorombouw op maat. Het weghalen van de radiator is geen optie, dus zal je toch iets anders moeten bedenken om dit object goed en handig te kunnen verbergen. Je moet er ook aan denken dat het niet ten koste gaat van de werking van de radiator, dus dien je bij de radiatorombouw goed te letten om een aantal essentiële onderdelen.

Radiatorombouw op maat realiseren?

Door het realiseren van radiatorombouw op maat, kun je de radiator netjes wegwerken zonder dat dit ten koste gaat van de werking van de radiator. Je moet ervoor zorgen dat er ruimte blijft tussen de bekleding van de radiator en de vensterbank, zodat de warmte lucht ongehinderd gecirculeerd kan worden en er geen warmteverlies in huis optreedt. Meer weten over radiatorombouw? Kijk eens op onze website om een aantal voorbeelden te zien of neem contact met ons op als u meer vragen heeft over onze radiatorombouw op maat. Radiatorombouw op maat kunt u natuurlijk zelf proberen, maar u kunt het ook laten uitbesteden. Bijvoorbeeld aan ons! Wij zijn een gerenommeerd bedrijf, gespecialiseerd in radiatorombouw op maat voor elk type woning. U wilt toch ook die saaie, witte radiator in de woonkamer verbergen met een fraaie decoratieve oplossing? Wij kunnen alles voor u regelen, van ontwerp tot realisatie. We zullen voor u een trendy radiatorombouw op maat maken die helemaal past in uw interieur.

Witte radiator op maat

Een radiatorombouw op maat is niet alleen handig om zo de lelijke witte radiator weg te werken, maar zorgt er ook nog eens voor dat er geen warmteverlies in huis plaatsvindt. Ook beschermt een radiatorombouw uw kinderen en huisdieren tegen de soms veel te hete radiatoren. Bij het uitkiezen van een mooie radiatoropbouw, moet u met een aantal aspecten rekening houden. Welke bekleding wilt u toepassen voor de radiatorombouw en welke afmetingen moet dit bouwwerk krijgen? Je kunt ervoor kiezen om de radiatorombouw in kleur te kopen of om later als het geplaatst is over te schilderen naar de gewenste kleur. Wij helpen u graag bij het plaatsen van een radiatorombouw op  maat en voorzien u graag van eerlijk en deskundig advies. U kunt ons altijd bellen of contact opnemen via het mailadres op de website Broekhuishoutbewerking.nl.

http://www.broekhuishoutbewerking.nl/radiatorombouw-op-maat/