Fishspaal Bergen
Image default
Dienstverlening

Benieuwd naar het rendement van een zonneboiler? Hier lees je er alles over

Misschien heb je weleens overwogen een zonneboiler aan te schaffen, maar vond je de hoge prijs van aanschaf een afknapper. Toch is een zonneboiler zeker de moeite waard. Er zit namelijk veel rendement op een zonneboiler. Bovendien kun je relatief veel subsidie voor de zonneboiler krijgen. Het hoogste rendement op je zonneboiler behaal je dankzij HR Solar. Dit is een bedrijf dat in De Lier gevestigd is, niet ver van Den Haag vandaan. Op de website zie je het rendement per zonneboiler overzichtelijk afgebeeld. Je kunt veel meer besparen met een boiler dan je misschien verwacht. Dat heeft ook te maken met de subsidie die je voor de zonneboiler krijgt. Aan de hand van zonlicht wordt tapwater verwarmd. De hitte wordt vervolgens ingezet om de ruimtes van je woning te verwarmen. Zo kan de opbrengst tot maar liefst duizenden kilowatt/uur oplopen. De subsidie vanuit de overheid kun je zien als extra aanmoediging.

De hoogste opbrengst voor je zonnecollectoren

Dankzij zonnecollectoren van HR Solar kun je het hoogste rendement op je zonneboiler behalen. Deze boilers worden door het bedrijf zelf geproduceerd en leveren het allerhoogste rendement in heel Nederland op. De overheid helpt een handje mee vanwege de zeer lage gasuitstoot die je met zonneboilers hebt. De subsidie voor de zonneboiler helpt je je kosten nog verder te drukken. Je variabele kosten (je maandelijkse energierekening) zullen door een eenmalige investering veel lager uitvallen. Zonne-energie in warmte omzetten leidt tot de hoogste opbrengt. Dankzij subsidie voor je zonneboiler zullen ook de eenmalige kosten flink meevallen.

Ontdek wanneer jij subsidie kunt krijgen

Subsidie voor een zonneboiler krijg je na aanschaf van een zonneboiler. Hoe hoger het rendement van je zonneboiler is, hoe hoger deze subsidie kan oplopen. De subsidieregeling ISDE (de Investeringssubsidie Duurzame Energie) werd op 1 januari 2016 in het leven geroepen. De nettoprijs zal door de subsidie flink worden verlaagd. Het maximale voordeel dat je op dit moment kunt behalen is 2.303 euro op de aanschaf van een nieuwe zonneboiler. Neem contact op met HR Solar en ontdek de mogelijkheden voor jou!