Fishspaal Bergen
Image default
Beauty en verzorging

Koreaanse huidverzorgingmerk Benton

Korean skin care is een wetenschap. We willen allemaal onze make-up verwijderen en ons gezicht wassen aan het eind van de dag, maar als je geen producten gebruikt die speciaal voor jouw huidtype zijn gemaakt en die anti-aging in gedachten hebben, dan zal je huid er nooit op zijn best uitzien of aanvoelen.

Huidverzorging is een schoonheidscategorie die de laatste jaren echt is geëxplodeerd, dankzij de toevloed van informatie over het gebruik van de juiste producten voor uw teint. Aziatische merken als DCL en The Ordinary behoren nu tot de populairste huidverzorgingslijnen op Cult Beauty, met betaalbare prijzen en de beste ingrediënten.

Koreaanse schoonheidsproducten zijn de volgende golf van huidverzorgingstrends die de schoonheidsindustrie in beroering brengen. Koreaanse sterren hebben dit huidverzorgingsregime op de proef gesteld en een hype gecreëerd die zich over de grenzen heeft verspreid. Dat heeft voor een deel te maken met de verspreiding van de Zuid-Koreaanse popcultuur en de manier waarop alles wat Koreaans is – eten, drama’s, make-up, films en muziek – zich via sociale media en online platforms over de hele wereld heeft verspreid. Fans sturen zelfs cadeaus naar artiesten in Zuid-Korea met behulp van internationale verzenddiensten zoals DHL Express. Maar veel van deze golf straalt af van de muziek: K-pop, met artiesten als PSY, Wonder Girls en BTS die met hun edgy look en stijl wereldwijde fans aanspreken.

Koreaanse huid- en schoonheidsproducten zijn wereldwijd een fenomeen geworden. Het begon allemaal met nagelkunst en al snel raakten Koreanen geobsedeerd door het vormgeven en bewerken van hun uiterlijk. Koreaanse sterren hebben de neiging er veel bleker uit te zien dan de gemiddelde mens, dus werd deze industrie geboren om die witte huidskleur te creëren door een belangrijk onderdeel te worden van make-up producten van foundationkwaliteit en door veel aandacht te besteden aan de poriën. Parallel met deze trend ontstonden al snel acneproducten voor alle huidtypes, vooral voor de door mijnen geplaagde vette huid.

Al meer dan tien jaar maakt het Koreaanse merk Benton gebruik van de beste ingrediënten om de meest effectieve producten ter wereld te creëren. Hun in 2007 opgerichte Bee Venom Calming Fresh Cream zal uw huid transformeren en u doen geloven in K-beauty. Gedurfd en innovatief, deze hardwerkende Zuid-Koreaanse merken leveren toonaangevende producten die aan de top van hun vakgebied staan.

Benton staat bekend om zijn uiterst doeltreffende en innovatieve huidverzorgingsproducten met natuurlijke ingrediënten zoals honing, aloë-extract en groene thee en is een merk dat het wiel in de K-beauty steeds opnieuw uitvindt. Zij zijn de eersten die een minimalistisch verpakkingsontwerp hebben, dat meer weg heeft van een kunstige decoratie. Hun producten hebben de huidproblemen van de mensen doeltreffend verholpen en zorgen voor een frisse, vlekkeloze en aantrekkelijke huid van top tot teen.

https://kocosmo.nl/