Fishspaal Bergen
Image default
Woningen

Blankenberge Real Estate Bureau


 

Blankenberge Real Estate Bureau “Blankenberge” is een team van ervaren professionals die zich in de markt hebben bewezen als succesvolle makelaars voor de verkoop van onroerend goed van welke categorie dan ook in Blankenberge en de regio Blankenberge, met behoud van een hoogwaardige klantenservice, verhoging van het aantal verkochte appartementen op exclusieve basis, dit alles getuigt van de ontwikkeling van de organisatie.

Onze klanten krijgen advies over alle kwesties met betrekking tot onroerend goed: koop of verkoop van een huis, appartement of perceel, ruilen, hervestiging, eigendomsregistratie van individuele woongebouwen, kadastrale registratie van landpercelen, volledige juridische dienstverlening voor turnkey-transacties , voorbereiding en ondersteuning van de staatsregistratie van het voorkomen en de overdracht van eigendomsrechten, dat wil zeggen een volledige reeks diensten op het gebied van transacties met onroerend goed.

Een van de belangrijkste voorwaarden voor succesvol en vruchtbaar werk bij elke activiteit is professionaliteit en bekwaamheid. In dit verband bestaat het belangrijkste kapitaal van ons agentschap uit gekwalificeerde medewerkers met jarenlange ervaring, die over de nodige kennis beschikken en aandacht hebben voor elke klant, voor hun probleem, of het nu gaat om het kopen of verkopen van onroerend goed.

De belangrijkste waarde van ons Blankenberge makelaarskantoor “Blankenberge” zijn de klanten zelf.

We behandelen iedereen met dank voor het vertrouwen in ons en het gebruik van onze diensten! Daarom volgt het doel van de activiteiten van de organisatie in twee hoofdcomponenten:

Verlenen van professionele hulp en organisatie van werkzaamheden bij aan- en verkoop van onroerend goed, rekening houdend met de tijd- en moeitewinst van de opdrachtgever (iedereen moet tenslotte zijn ding doen!);
Juridische ondersteuning op het gebied van onroerend goed binnen de kaders van de wet met maximale zekerheid (geen angst voor makelaars – dit is in ieder geval uw veiligheidskussen, reputatie voor het makelaarskantoor is vooral!).
Voor vaste klanten biedt onze organisatie gratis juridisch advies.

Onze klanten worden goede vrienden, en de meesten komen weer bij ons en bevelen ons aan bij hun vrienden. We zijn blij iedereen te zien, oprecht mee te helpen bij de verkoop van een woning of bij het kiezen van een nieuw appartement!

 

 

Huis te koop

https://be.propenda.com/