Fishspaal Bergen
Image default
Woningen

Stijlhorloge: organisch natuurlijk

Terwijl we eindelijk de lente en het warmere weer ingaan, willen we een andere designtrend onder uw aandacht brengen die 2022 stormenderhand verovert: Organically Natural. Bij Organically Natural gaat het erom de schoonheid van het buitenleven te benutten en het uw interieur te laten inspireren. Deze trend in je huis brengen is zo gemakkelijk vanwege de veelzijdigheid die de natuurlijke wereld biedt – denk aan hout, natuursteen, planten en ander groen.

Net zoals het buitenleven dat Organically Natural belichaamt, kunnen deze elementen blaas een nieuw leven in ruimtes die muf aanvoelen na een lange, koude winter. Profiteer van deze trend en de helende eigenschappen van de natuur met enkele van onze favoriete vloerproducten.

Eenvoudige stenen tegel

Het uiterlijk van steen is perfect om natuurlijke elegantie in uw ruimte te brengen, en met de prachtige Revo-tegel van Floorcraft krijgt u dat hetzelfde niveau van duurzaamheid dat u van echte steen zou verwachten. Deze tegel is niet alleen water-, vlek- en krasbestendig, maar is ook gemaakt met een unieke ClickFit™-technologie, waardoor hij gemakkelijk te installeren is in elke ruimte die een frisse look nodig heeft. De leisteenstijl van de Revo Tile is perfect om kleinere ruimtes te helpen openen om groter te lijken en er groter uit te zien.

Natuurlijk afgewerkt hardhout

Wat is er natuurlijker dan hout zelf? Een van de gemakkelijkste manieren om uw ruimte een natuurlijk gevoel te geven, is door hardhouten vloeren te gebruiken met een natuurlijke afwerking. Dit prachtige, geconstrueerde Elk Island hardhout van Floorcraft is het perfecte voorbeeld. De lichte kleur van het hout zorgt niet alleen voor helderheid in je interieur, maar doet ook denken aan dagen in de natuur. Voor een nog natuurlijkere, imperfecte look kun je de breedte van de hardhouten planken variëren om je eigen unieke vloer te creëren. Hebben we al gezegd dat dit bewerkte hardhout ook is gemaakt met extra structurele stabiliteit, waardoor het perfect is voor zowel gebieden met veel als met weinig verkeer? Nu kunt u de natuurlijke luxe van hardhout hebben in elke gewenste ruimte – slaapkamers, keukens, badkamers en zelfs kelders.

Gebosseleerd laminaat

Laminaatvloeren zijn de perfecte kruising tussen het verkrijgen van het natuurlijke gevoel dat u wilt in uw ruimte, zonder dat dit ten koste gaat van de duurzaamheid die u wenst, ook is het leggen van een laminaat vloer zo gedaan. Deze Juno Oak laminaatvloer van Floorcraft maakt gebruik van reliëfstructuur om de natuurlijke nerf te creëren die in echt eikenhout wordt gevonden, maar in tegenstelling tot de meeste eiken hardhouten vloeren, is deze laminaatvloer waterdicht, kindveilig en huisdierbestendig. Laminaatvloeren zijn doorgaans ook gemakkelijker te verzorgen en te onderhouden, dus als u een natuurlijk element aan uw ruimte wilt toevoegen zonder uw lange lijst met dagelijkse klusjes aan te vullen, is Juno Oak-laminaatvloer een uitstekende keuze.

 

https://vloerenbaas.nl