Fishspaal Bergen
Image default
Aanbiedingen

De mooiste vloeren van laminaat: van lichteiken tot visgraat

Bij het zoeken naar een nieuwe vloer voor je woonkamer kom je diverse vloersoorten tegen die passend kunnen zijn voor jouw situatie. Toch hebben de verschillende materialen elk hun specifieke eigenschappen. Reden te meer om kwaliteit en uitstraling eerst goed in kaart te brengen. Zo koop je de juiste vloer en geniet je extra lang van je nieuwe aanwinst.

 

Laminaat kopen

Wie vandaag de dag een houten vloer wil kopen, loopt de kans met een laminaatvloer naar huis te gaan. De reden hiervoor is dat een houten vloer voornamelijk wordt uitgekozen vanwege de uitstraling en veel minder op basis van het materiaal. Wil jij het beste van twee werelden? Schaf dan vinyl laminaat aan dat de uitstraling heeft van een houten vloer. Op deze manier word jij de eigenaar van een vloer met een warme, natuurlijke uitstraling die ook nog eens goed tegen een stootje kan.

 

Uitstraling bepaalt de vloer

Bij jouw zoektocht naar de ideale vloer heb je ongetwijfeld een voorkeur voor een bepaalde sfeer. Zo kan het zijn dat je op zoek bent naar een vloer in de vorm van:

  • tegels

  • visgraatvorm

  • planken

 

Dit alles kan met laminaat worden bereikt. Je kiest de kleur die het beste uitkomt bij jouw interieur en koopt ook direct je plinten en een ondervloer bij Bebo parket. Het gebruiksgemak van dit type vloer maakt dat jij hem zelf kunt leggen, maar gebruikmaken van legservice is natuurlijk ook een optie.

 

Gebruiksklassen laminaat

Goedkoop is zeker geen duurkoop, waar het gaat om laminaat. Bepaal eerst hoe zwaar jouw vloer belast gaat worden, dan kun je een vloer kiezen uit de gebruiksklasse die daarbij hoort. Zo zal in je slaapkamer met een vloer uit een lichtere gebruiksklasse kunnen volstaan. In je woonkamer wordt het laminaat waarschijnlijk veel intensiever gebruikt. Hiervoor is een vloer uit de AC3 klasse meer geschikt. Kijk online gewoon eens rond naar de vele soorten laminaatvloeren waaruit jij kunt kiezen. Bij Bebo parket zie je in een oogopslag welke laminaatsoorten er zijn.


https://www.beboparket.nl/