Fishspaal Bergen
Image default
Dienstverlening

Het beste slot voor jouw beveiligingssysteem thuis.

Iedereen weet dat een goed deurslot een belangrijk onderdeel is van de veiligheid in het huis. Voor een klein beetje meer kun je de veiligheid thuis vergroten met een ruim aanbod aan deursloten die momenteel op de markt zijn. De meeste gebruikte sloten in huizen in de Verenigde Staten zijn cilindersloten. Dit zijn standaardsloten die werken met een sleutel met een unieke kartelcombinatie die vervolgens in het cilinderslot gestoken wordt. Dit slot zit vast aan de deur, welke weer aan de deurposten is bevestigd. Een ander soort slot dat vooral populair is in Zuid Amerika en Europa, is het klavierslot. Bij een klavierslot zijn er een aantal klavieren die de deur op slot houden. De sleutel duwt de klavieren omhoog zodat de deur open kan. Deze twee veelgebruikte soorten sloten zijn er in verschillende gradaties van complexiteit, en hoe steviger en complexer, hoe veiliger het huis zal zijn. Als uw huis niet over een van deze twee soorten sloten beschikt, hoeft dat niet te betekenen dat het een onveilig slot is. Het is belangrijk om zich bewust te zijn van de verschillende soorten sloten op de markt en de mate van veiligheid die elke soort biedt.

Als u wat sloten betreft de veiligheid thuis naar een nieuw niveau wilt brengen, zijn er verschillende effectieve en veilige elektronische oplossingen beschikbaar. Een van die mogelijkheden is een afstandsbediening. Met de afstandsbediening wordt een heel systeem aan sloten aangestuurd met slechts een druk op de knop. Hiertegen heeft de crimineel geen schijn van kans. En sinds de afstandsbediening in contact slaat met alle sloten in en rond het huis, merkt u het meteen als er iets met een van de sloten aan de hand is. Als er met de code van de afstandsbediening gerommeld wordt gaat er automatisch een alarm af die de inbreker wegjaagt en die het beveiligingsbedrijf of de politie op de hoogte stelt, ter voorkoming van schade aan het huis.

Een andere elektronische oplossing is een FAB-systeem. Het FAB-systeem is een elektronisch kastje dat naast de deur hangt en dat een serie sloten aanstuurt die de deur verbindt met de deurposten. Als de druppel naast het elektronische kastje gehouden wordt, communiceren ze met elkaar en gaat de deur open. De druppel hoeft niet groot te zijn, meestal niet groter dan de top van iemands duim. Ook worden ze geleverd in de vorm van een ID-kaart.

 

Lees meer over beveiliging op deze website.

http://www.locksecure.nl