Fishspaal Bergen
Image default
Dienstverlening

Woning sloten vervangen

Voor een veilige woning is het verstandig om iedere paar jaar de sloten te laten vervangen door een slotenmaker Den Haag. Door vooruitgang in techniek en technologie worden inbrekers steeds beter in omzeilen van sloten. Gelukkig worden sloten ook steeds beter en geavanceerder.

Bij blijven

Als je een tien jaar oude slot op de deuren hebt zitten is de kans groot dat een inbreker binnen paar tellen binnen is. Goede sloten voorkomen inbraken en inbrekers herkennen zelfs de goede sloten. Als een slotenmaker Den Haag nieuwe sloten plaatst, zal een inbreker dit zien als die een poging wil doen. De meeste inbrekers zullen de poging niet eens wagen omdat de pakkans groot is. Makkelijke doelwitten is waar inbrekers voor gaan.

Buitengesloten raken

Oude sloten hebben meer nadelen dan alleen gevoelig zijn voor inbraak. Oude sloten gaan ook vaak kapot en dit zien we vaak. Wat vaak voorkomt is dat de sleutel afbreekt in het slot en zo raken de bewoners buitengesloten. Een slotenmaker Den Haag moet dan komen om de deur open te maken en het slot te vervangen. Dit is natuurlijk veel duurder dan wanneer de sloten al eerder vervangen waren. Met goede sloten voorkom je dus meerdere ongevallen.