Fishspaal Bergen
Image default
Woning en Tuin

Hoe werken rolgordijnen zonder boren?

In sommige gevallen wilt of kunt u raamdecoratie niet met een boormachine ophangen. Stel dat u geen gaten in uw frame wilt boren. Gelukkig is hier een oplossing voor. Het is op te hangen zonder een gat te boren. Klembeugels kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt om raamdecoratie aan deuren op te hangen, of ramen te kantelen en te draaien. wie wil dat  niet?

Vind hier  rolgordijnen zonder boren

Hoe werkt het?

Lijmen is ook geen optie aangezien we niet willen dat de Smartfit jaloezieën plakkerig zijn en zonder gaten in het frame te maken. Maar er is wel degelijk een systeem waarmee je de rolgordijnen kunt ophangen zonder gaten te maken, ook wel het Smartfit systeem genoemd. Dit is eigenlijk een rolgordijn met een aluminium frame, dat met speciale beugels eenvoudig in het frame geklikt kan worden. Rolgordijnen zijn perfect op maat aangepast aan ramen. De rolgordijnen zijn veilig voor kinderen omdat ze worden bediend met een hendel. Bekijk hier kinderveilige rolgordijnen van rolgordijnenexpert

Waarom niet boren in kunststof?

Het kunststof frame is niet gemaakt om te boren, in tegenstelling tot hout, waardoor het kunststof stevig genoeg is. Kunststof kozijnen bevatten vaak ijzeren profielen. Deze metalen zijn verzinkt, verlijmd en beschermd tegen vocht. Zodra je gaat boren, verlies je deze bescherming en kan de binnenkant van het profiel roesten.

 

Zijn er ook plissegordijnen zonder te boren

Ja die zijn er zeker ook. Plissés zien er niet alleen erg elegant en luxueus uit, maar ze zijn ook zeer efficiënt in het bieden van privacy zonder al te veel zonlicht te verliezen, dus het is geen wonder dat deze vorm van raamdecoratie tegenwoordig zo populair is. Bij smartfit systemen kan zowel de boven- als onderkant van de plisségordijnen bewegen. Dit is bijvoorbeeld erg handig als je aan een drukke straat woont en toch wat privacy wilt behouden. Wij bieden zowel verduisterende rolgordijnen als doorschijnende plisségordijnen aan.