Fishspaal Bergen
Image default
Dienstverlening

Kartonnen dozen koop je bij Dozenhal

Als je op zoek bent naar kartonnen dozen dan ben je bij Dozenhal op de juiste plek. Na het opstarten van je eigen onderneming zul je tegen veel dingen aanlopen. Je zult moeten werken aan je naamsbekendheid, een daarnaast zul je al je klanten zo goed mogelijk moeten helpen. Het lastige is echter dat dit allemaal niet zo makkelijk is. Zo is de kans groot dat je met enige regelmaat blunders maakt en dat je naamsbekendheid ook niet zo makkelijk groeit. Desondanks is het me gelukt om te groeien. Na jaren van hard werken is mijn onderneming aanzienlijk vergroot en heb ik bijvoorbeeld een groot magazijn. Ondanks dat dit magazijn erg belangrijk is ben ik er niet helemaal tevreden over. Dat komt niet door het magazijn of de ruimte die het heeft, maar door mezelf. Zo ben ik redelijk rommelig, en deze gewoonte heeft mijn magazijn geen goed gedaan. Ik wil hier graag verandering in brengen. 

Voordat ik opzoek ging naar kartonnen dozen was het eerst goed nadenken over oplossingen. Moest ik extra personeel inhuren? Of waren er andere oplossingen? Ik besloot uiteindelijk om opzoek te gaan naar een groot aantal kartonnen dozen. Ik zou alles opnieuw inrichten en alles met een gedachte inrichten. 

Kartonnen dozen bij Dozenhal

Voordat ik de kartonnen dozen kon bestellen moest ik echter eerst een plek vinden om deze dozen te bestellen. Ik zocht snel een geschikte website op het internet op en kwam terecht bij Dozenhal. Dozenhal is een bedrijf gespecialiseerd in allerlei soorten dozen, waaronder kartonnen dozen. Bij Dozenhal heb je veel keus uit soorten dozen en kun je erg veel dozen tegelijk bestellen. Het is zelfs mogelijk om de dozen te laten bedrukken met je eigen logo.

Een goed idee?

Ik had de dozen besteld en ze kwamen vrij snel binnen. Tot mijn grote geluk waren de dozen van erg goede kwaliteit en hier ben ik Dozenhal erg dankbaar voor. Mocht je ook met eenzelfde soort probleem zitten, twijfel dan niet en koop die kartonnen dozen. Gelukkig weet je nu ook dat je bij Dozenhal op de juiste plek bent.

Gepersonaliseerde kartonnen dozen zijn hét visitekaartje

Over de hele wereld worden dagelijks miljoenen producten bezorgd, die veelal verpakt zijn in kartonnen dozen. Dus als u zich wilt onderscheiden van de massa, moet u kiezen voor individueel bedrukte verpakkingen. Een aantrekkelijk verpakkingsontwerp zet de goederen in de schijnwerpers. Het is nu ook bekend dat goed ontworpen verpakkingen helpen om klanten te behouden en zelfs het aantal retouren te verminderen nu de online handel booming is. Alles wordt gratis aan de deur geleverd, met een bijna onbeperkte keuze. De omzet in de online handel stijgt nog steeds elk jaar en de groei is tot nu toe niet te stoppen.

Kartonnen dozen een absolute must

Hoe verschillend de producten en de filosofie van de webwinkeliers ook zijn, ze hebben allemaal één ding gemeen, ze hebben kartonnen dozen nodig. Want al hun producten worden verpakt en verzonden over de hele wereld! En een heel bijzonder moment in de klantrelatie is het moment dat het pakketje arriveert. De professionals van de Dozenhal richten zich op het belang van een goed verpakkingsontwerp. Zo gewenst speciaal op maat gemaakt en gepersonaliseerd met eigen bedrijfsopdruk en/of slogan.

Het aankoopproces onder de loep genomen

Mensen zoeken online naar een specifiek product, maken prijsvergelijkingen en kiezen een online winkel die betrouwbaar lijkt en aanvaardbare leveringskosten en -tijden biedt. Ze voegen het product toe aan hun winkelwagen en plaatsen hun bestelling. Het verzendproces wordt gestart en met de volgcode kunt u op elk moment de status van uw bestelling controleren. Als de bel gaat en uw pakketje wordt afgeleverd, verandert blijde verwachting abrupt als het pakket gedeukt is en een hoek bij elkaar wordt gehouden met bruine tape. Het ziet er niet uit. Een voorbeeld van hoe verzending in online zakendoen nooit moet gebeuren. Zelfs als de goederen in orde waren, zal de klant zich dit moment altijd herinneren. Het aangekochte artikel, dat met zoveel zorg is uitgekozen en waar zo reikhalzend naar wordt uitgekeken, geeft abrupte ontgoocheling en uw klant ervaart een dieptepunt.

De vreugde van het uitpakken

Kartonnen dozen zijn niet alleen bedoeld voor een veilig transport, maar moeten ook het uitpakken aantrekkelijk maken en het anticiperen nog groter maken. In feite kan het uitpakken van een besteld pakket worden vergeleken met het geven van een cadeau. Verpakking is marketing. Liefdeloos verpakt toont een gebrek aan waardering. Het is dan veel minder leuk om het product te ontvangen. De verpakking is het boegbeeld in de e-commerce. Aangezien er over het algemeen geen persoonlijk contact is zoals in een winkel, is de verpakking in e-commerce hét instrument voor klantenbinding. Wie hier geen rekening mee houdt, gebruikt gewoonweg niet veel potentieel en loopt achter op de concurrentie. Neem vooral contact op met de professionals van de Dozenhal om te bespreken welke mogelijkheden zij voor u hebben.