Fishspaal Bergen
Image default
Dienstverlening

LED Design Holland: Gespecialiseerd in LED-verlichting voor sportveldverlichting en maatwerk

LED Design Holland is een gespecialiseerd bedrijf dat LED-verlichting ontwerpt voor verschillende branches. LED Design Holland biedt een breed scala aan hoogwaardige LED-producten die voldoen aan de hoge normen en specifieke eisen van verschillende sporten.

Daarnaast biedt LED Design Holland ook maatwerkadvies en gratis lichtplannen. Met behulp van geavanceerde software en expertise op het gebied van verlichting, kunnen zij u helpen bij het ontwerpen van de ideale verlichtingsoplossing. Of het nu gaat om het vervangen van conventionele verlichting door energiezuinige LED-verlichting of het optimaliseren van de huidige LED-verlichting, zij zorgen voor nauwkeurige resultaten en kostenramingen.

Ontdek de mogelijkheden voor LED verlichting bij LED Design Holland. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie en een gratis lichtplan op maat.

LED verlichting voor sportvelden

LED Design Holland is gespecialiseerd in LED-verlichting voor verschillende branches, waaronder sportveldverlichting. Of het nu gaat om voetbalvelden, padelbanen of tennisbanen, voor sportverenigingen is goede sportveldverlichting essentieel, zodat sporters op elk moment van de dag kunnen trainen en spelen. LED sportveldverlichting biedt de juiste hoeveelheid licht, zonder verblinding of overmatig energieverbruik. LED Design Holland biedt verschillende producten voor sportveldverlichting, zoals LED-schijnwerpers voor binnen en buiten, mastverlichting voor bedrijventerreinen en terreinverlichting. Deze producten voldoen aan hoge normen en bieden een gespecialiseerde oplossing voor verschillende sporten.

Bij het kiezen van LED-verlichting voor voetbalvelden zijn er verschillende belangrijke kenmerken waar rekening mee moet worden gehouden, zoals hoge lichtopbrengst, gelijkmatige lichtverdeling, kleurtemperatuur, dimbaarheid, energiezuinigheid en lange levensduur. Voor padelbanen is helderheid, kleurtemperatuur, kleurweergave-index, verblindingsbeperking, energie-efficiëntie en duurzaamheid belangrijk. Bij tennisbanen moet er gelet worden op helderheid, kleurtemperatuur, kleurweergave-index, verblindingsbeperking en uniformiteit van de verlichting.

LED Design Holland biedt advies op maat en maakt gratis lichtplannen voor sportveldverlichting. Neem contact op voor meer informatie en ontdek de mogelijkheden voor LED sportveldverlichting.

LED-lichtplan op maat

Een LED-lichtplan op maat is een op maat gemaakte analyse van de verlichtingsbehoeften van uw bedrijf, waarbij LED-verlichting wordt voorgesteld als een efficiënte en kosteneffectieve oplossing. Het doel is om u inzicht te bieden in de geschatte kosten, besparingen en terugverdientijd die gepaard gaan met het vervangen van conventionele verlichting door LED-verlichting of het vervangen van inefficiënte of inferieure LED verlichting door professionele armaturen.

Ons lichtplan is een op maat gemaakt plan dat we, met ondersteuning van specialistische software, maken. Het betreft een geavanceerde benadering om optimale verlichting te ontwerpen voor verschillende ruimtes binnen een bedrijf, kantoor, winkel, werkplaats etc. Wij houden hierbij rekening met tal van zaken, daarover geven we zodirect meer uitleg. Het lichtplan biedt u een 3D-visualisatie van de ruimte(s) inclusief berekeningen om nauwkeurige resultaten te leveren. U ziet in één oogopslag welke oplossing voor u het meest duurzaam en passend is. Ook krijgt u inzage in de benodigde investering en terugverdientijd.

Het proces begint met het invoeren van de specificaties van de bedrijfsruimte, zoals afmetingen, plafondhoogte en natuurlijke lichtinval. Ook het gebruik van de ruimte en doel van de verlichting worden meegenomen, evenals uw wensen en budget. We houden rekening met branche specifieke eisen, keurmerken, energie labels en NEN normeringen. Vervolgens kunnen de gewenste verlichtingsniveaus, kleurtemperaturen en verlichtingsdoelen worden bepaald. Tevens kunnen we specifieke LED-armaturen selecteren.

Ons lichtplan op maat biedt verschillende voordelen. Het zorgt voor nauwkeurige en optimale resultaten en stelt u in staat om verschillende ontwerpalternatieven te verkennen en de beste oplossing te kiezen. Daarnaast biedt ons lichtplan een heldere kostenramingen voor de aanschaf en installatie van de LED-verlichting en een energiebesparingsprognose in vergelijking met de huidige verlichting. Neem contact met ons voor een gratis lichtplan opstellen en ontdek hoe LED Design Holland u kan helpen bij het creëren van de ideale verlichting voor uw bedrijf.

Is uw sportveld goed verlicht?

Bij het beoordelen van de kwaliteit van een sportveld is goede verlichting van groot belang. Een goed verlicht sportveld zorgt niet alleen voor veiligheid, maar ook voor optimale prestaties van de spelers. Is uw sportveld goed verlicht? Het is essentieel dat de verlichting gelijkmatig verdeeld is over het hele veld, zodat er geen donkere plekken zijn waar ongelukken kunnen gebeuren. Daarnaast is het belangrijk om te controleren of de verlichting voldoet aan de normen en richtlijnen voor sportvelden. Een professioneel advies kan helpen om de verlichting van uw sportveld te evalueren en eventuele verbeteringen aan te raden. Goede verlichting draagt bij aan de kwaliteit en het succes van uw sportveld.

https://www.leddesignholland.nl/