Fishspaal Bergen
Image default
Dienstverlening

Specialistische hulp voor elektra

Elektricien Schiedam is een specialist op elk vlak van elektra. Wij bieden een 24/7 service zodat je ons altijd kan bellen wanneer je hulp nodig hebt. Heb je dus een stroomstoring in het midden van de nacht? Geen probleem! Wij zijn dag en nacht bereikbaar om een elektricien jouw kant op te sturen om het probleem zo snel mogelijk op te lossen. Zo kan jij weer met een gerust hart gaan slapen of werkt je koelkast weer naar behoren. Woont u dus in de omgeving van schiedam en ontstaat er een probleem? Bel ons dan gerust op en dan zullen we u zo spoedig mogelijk helpen.

Onze services

Naast de spoeddienst, kunnen wij jou ook helpen bij minder dringende kwesties. Wij kunnen een meter- of groepenkast vervangen of nieuw aansluiten. Dit moet goed en nauwkeurig gebeuren en onze specialist zal dit vakkundig doen. Daarnaast kan je ook contact met ons opnemen als je nieuw elektra wil aanleggen. Dit kan nodig zijn omdat je de huidige elektra wilt vervangen, of wanneer je een nieuwbouw gaat bouwen. Daar moet natuurlijk ook elektriciteit komen, want in de huidige tijd kunnen we niet zonder. Wij kunnen alles netjes aansluiten en kijken naar wat jij wilt, zodat alles op rolletjes zal gaan.

Onze beloftes aan jou

Voor de beste service voor jou zijn wij altijd bereikbaar voor je vragen. We zullen ook zo snel mogelijk ter plaatse zijn als er sprake is van kortsluiting of een stroomstoring. In die situaties is het namelijk van belang dat het probleem snel opgelost wordt. We garanderen ook dat ervaren elektriciens bij jou langs komen. Zij beschikken over alle kennis die nodig is in het vak zodat zij jou overal mee kunnen helpen. Wij zijn jouw regionale specialist. Dus heb je hulp nodig bij jouw elektrische vraagstukken, neem dan gerust contact met ons op!