Fishspaal Bergen
Image default
Fotografie

Wat maakt een afdruk op ChromaLuxe zo bijzonder?

Een foto of eigen creatie laten afdrukken op ChromaLuxe geeft een bijzonder effect aan de afbeelding. De kleuren komen uitstekend tot hun recht en er ontstaat een prachtig 3D effect waardoor de afbeelding nog meer gaat spreken. Vooral felle kleuren lenen zich bij uitstek voor een afdruk op ChromaLuxe. Het materiaal is zeer duurzaam, u kunt het zelfs met een vochtige doek afnemen. Een afbeelding op dit materiaal fungeert dan ook als een absolute blikvanger in uw interieur, of dat nu thuis is of op kantoor. Laat een mooie afbeelding tot zijn recht komen en maak er een fraaie en blijvende herinnering van.

Een prachtige afdruk waar u jaren van kunt genieten

Het kan soms lastig zijn om een keuze te maken uit alle verschillende mogelijkheden om een foto te laten afdrukken. Het kan op papier, canvas, hout, metaal of kunststof. Een afdruk op ChromaLuxe kunt u niet overal laten maken. Het is een bijzondere techniek waarbij de afbeelding niet op maar in het materiaal wordt gedrukt. Daardoor gaat deze des te meer leven en is het resultaat in veel gevallen verbluffend mooi. U kunt een afbeelding op ChromaLuxe laten afdrukken in ieder gewenst formaat. Uw afdruk kunt u daardoor precies afstemmen op de plaats waar u deze wilt ophangen.

Laat een professionele afdruk maken als blijvende herinnering

Die ene mooie foto verdient zoveel meer dan een lijstje. Die verdient een ChromaLuxe afdruk waar u ook na vele jaren nog steeds elke dag van geniet. Laat uw mooiste foto afdrukken op ChromaLuxe door Re-Art in Almere. Hier kunt u ook terecht voor het laten maken van fraaie afdrukken op ander materialen. U vindt hierover meer informatie op de website. Heeft u vragen dan kunt u uiteraard contact opnemen. Als u een afdruk op ChromaLuxe of een ander materiaal wilt bestellen dan kunt u vooraf een vrijblijvende prijsopgave aanvragen zodat u weet waar u aan toe bent.

https://www.re-art.com