Fishspaal Bergen
Image default
Hobby en vrije tijd

Beleef een fantastisch dagje weg met het gezin

Wil jij een dagje weg met je gezin? Zoek dan niet verder, want Vogelpark Avifauna is de perfecte bestemming. Door de vele activiteiten die dit park biedt, is het een prima plek voor een dagje weg met de kinderen. Je maakt er kennis met allerlei vogels en andere dieren, die je van dichtbij kunt bekijken. Daarnaast is er een extra large speeltuin, waar je zowel binnen als buiten kunt spelen. Voor alle leeftijden is er genoeg te beleven. Daarom is een dagje weg met je gezin naar Vogelpark Avifauna een prima idee. Het park is elke dag open van 9.00 uur tot 18.00 uur.

Een leuk en leerzaam dagje weg met kinderen

In Vogelpark Avifauna kun je verschillende gebieden bezoeken. Zo maak je een wereldreis tijdens je dagje weg met de kinderen. Wandel bijvoorbeeld door het Madagaskargebied en maak kennis met Afrikaanse vogels en planten. Hier kun je ook de halfaapjes vinden, die maar al te graag even bij je komen kijken. Zoek de Chinese sfeer op in de Oosterse tuin en laat je verrassen door de exotische vogels. Als je goed kijkt, zul je daar ook de rode panda’s tegenkomen. De Tropenhal is de woonplaats van allerlei exotische vogels en vissen. Tijdens je dagje uit met het gezin ga je ook zeker de Australische lori’s voeren. Deze bijzondere vogels leven in de Lori Landing.

Een dagje weg met het gezin compleet met hapje en drankje

Van al die indrukken op zo’n dagje weg met de kinderen krijg je trek. Geen probleem, want in Vogelpark Avifauna vind je verschillende restaurants. Hier kun je neerstrijken voor een hapje en een drankje. Die energie heb je wel nodig als je je nog wilt uitleven op de toestellen en attracties in de grote speeltuin. Wil je weten wat er allemaal te doen is tijdens een dagje uit met je gezin? Kijk dan op het dagprogramma van Vogelpark Avifauna. Daar vind je alle tijdstippen van de vogeldemonstraties en voederpraatjes. Koop snel online je kaartjes en geniet van een compleet dagje weg met de kinderen.