Fishspaal Bergen
Image default
Dieren

Diervriendelijke acupunctuurbehandelingen vindt u bij deze dierenkliniek nabij Elst

Wanneer u op zoek bent naar een specialist op het gebied van acupunctuur voor huisdieren dan bent u aan het juiste adres bij Kliniek Klaver4dieren, een dierenkliniek nabij Elst. Binnen deze kliniek zijn diverse expertises gebundeld, van reguliere diagnostiek tot homeopathie en acupunctuur. Eén van de dierenartsen bij deze dierenkliniek is gespecialiseerd in acupunctuur voor katten en honden en heeft inmiddels veel ervaring opgedaan met deze geneeswijze.

Over deze behandeling

Als geneeswijze richt acupunctuur zich erop de energiehuishouding terug in balans te brengen. Via deze behandelwijze kan het genezingsproces van uw huisdier gestimuleerd worden en chronische klachten en pijn kunnen worden verlicht. Eveneens kan acupunctuur behulpzaam zijn wanneer uw huisdier kampt met gedragsproblemen zoals bijvoorbeeld verlatingsangst. Bij Kliniek Klaver4dieren worden diervriendelijke acupunctuurbehandelingen aangeboden die meestal bestaan uit meerdere sessies. Uw huisdier zal in de eerste maand eenmaal per week behandeld worden in een sessie van gemiddeld twintig tot dertig minuten. Daarna wordt opgemaakt of de behandeling goed aanslaat. Als dit het geval blijkt te zijn dan zal de behandeling afgebouwd worden door langere tussenposen tussen de sessies in te plannen.

Andere behandelingen

Bij Kliniek Klaver4dieren wordt veelal op reguliere basis gewerkt waarbij acupunctuur en homeopathie als behandelingsmogelijkheden complementair kunnen zijn. Bij reguliere diagnostiek wordt gebruikt gemaakt van moderne hulpmiddelen zoals echografie en röntgenologie. Daarnaast beschikt deze dierenkliniek nabij Elst over een eigen laboratorium, waardoor resultaten van bloed- of urineonderzoek vaak vlot bekend zijn en een gerichte behandeling gestart kan worden. Eveneens beschikt Kliniek Klaver4dieren over de faciliteiten en de expertise diverse operaties uit te voeren en kan eerstelijns tandheelkundige zorg geboden worden.

Meer weten? Bezoek de website!

Dieren die behandeld worden in de kliniek komen soms uit hele andere delen van het land omdat ze zijn doorverwezen naar Kliniek Klaver4dieren. Daarbij wordt deze dierenkliniek nabij Elst ook veel bezocht voor een second opinion. Bent u benieuwd hoe de dierenartsen van Kliniek Klaver4dieren uw huisdier kunnen helpen? Bezoek dan eens de website voor meer informatie.

https://www.kliniek-klaver4dieren.nl

Gerelateerde artikelen

Bestel producten voor jouw huisdier bij de grootste reptielenwinkel online