Fishspaal Bergen
Image default
Dienstverlening

Weer een mooie hond dankzij hondentrimmer in Den Haag

Bij de beste hondentrimmer in Den Haag bent u aan het juiste adres, wanneer het weer tijd is voor u hond om getrimd te worden. Deze veelzijdige hondentrimmer in Den Haag laat u hond weer stralen. Als mens is verzorging belangrijk dit geldt ook voor honden en moet dan ook altijd gebeuren door iemand die hier verstand van heeft. Iedere hond is verschillend en heeft dan ook de juiste behandeling nodig. De hondentrimmer in Den Haag is erg goed met honden en is dan ook erg goed in de omgang. En dat is natuurlijk wel wat je wil wanneer je een hond ergens bij iemand achterlaat. 

Wasbeurt en vlooien

Wanneer u hond last heeft van vlooien dan kunt u uw hond laten behandelen door de hondentrimmer in Den Haag. Door een speciale shampoo kan hij de hond dan ook met een behandeling van zijn vlooien af helpen. Daarbij is het wassen van uw hond altijd goed om een keer in de zoveel tijd te doen. Maar te vaak is ook niet goed omdat u hond dan veel vet verliest waardoor hij het in de winter koud kan krijgen. Daarom wordt u hond dan ook altijd gewassen door de hondentrimmer in Den Haag. Dit zodat de haren zachter zijn en het fijner is met het trimmen en heeft u hond er ook minder last van doordat het minder lang duurt. Wanneer u zelf uw hond wilt wassen dat heeft de hondentrimmer in Den Haag speciale shampoo die je in zijn praktijk kunt aanschaffen. 

Afspraak en tarieven

Wanneer u graag uw hond wilt laten trimmen bij de hondentrimmer in Den Haag, kunt u via de website een afspraak maken. Of neem telefonisch contact op voor verdere informatie of kom eens langs bij de praktijk, wanneer u in Den Haag bent. 

 

Gerelateerde artikelen

Slotenservice uit Den Haag

Woning sloten vervangen

Benieuwd naar het rendement van een zonneboiler? Hier lees je er alles over