Fishspaal Bergen
Image default
Bedrijven

Automatiseren met bibliotheek oplossing en Dialoc ID

Bibliotheken zijn in het algemeen allang geen locaties meer waar alleen maar boeken worden uitgeleend. De afgelopen decennia zijn het ware kenniscentra geworden die op tal van verschillende fronten met hun tijd zijn meegegaan en daarmee aan de hedendaagse wensen van de leden en overige bezoekers tegemoet zijn gekomen. Omdat Nederlanders er in het dagelijkse leven steeds meer gewend aan raken dat tal van taken steeds verder geautomatiseerd worden, is het niet ondenkbaar dat ze een dergelijke systematiek ook in de plaatselijke bibliotheek verwelkomen. Door in dat kader te kiezen voor de bibliotheek oplossingen van Dialoc ID kunt u aan dat soort wensen tegemoet komen.

Bibliotheek oplossingen om de werkdruk te verlichten

Omdat we tijdens de ontwikkeling van onze verschillende bibliotheek oplossingen voor en mét bibliotheken hebben gewerkt kunnen we u systemen leveren die naadloos aansluiten op uw huidige workflow in de organisatie. De oplossing kunnen er mede aan bijdragen dat tal van tijdrovende en arbeidsintensieve taken dankzij de doorgevoerde automatisering van Dialoc ID een heel stuk gemakkelijker worden afgehandeld. Hierdoor krijgt het personeel op de werkvloer meer tijd en mogelijkheden om zich te richten op het verlenen van service aan de bezoekers van de bibliotheek. Automatisering maakt het desgewenst ook makkelijker mogelijk om de openingstijden van de bibliotheek uit te breiden als blijkt dat daar bij de leden en bezoekers behoefte aan is.

U bepaalt het integratietempo

De bibliotheek oplossingen die Dialoc ID kan leveren werken volgens de traditionele EM (elektromagnetische) technologie of via het modernere RFID. Het is bij Dialoc ID ook mogelijk om voor een hybride-oplossing te kiezen, zodat reeds in een bibliotheek gebruikte technologie niet meteen resoluut overboord gegooid hoeft te worden en deze desgewenst in uw eigen tempo kan worden uitgefaseerd. Het assortiment van Dialoc ID bestaat onder meer uit zelfservice systemen, beveiligingspoorten, intelligente boekenkasten, sorteer- en inventarisatiesystemen, ledenpassen en pasprinters, zodat we u een totaaloplossing voor uw bibliotheek kunnen bieden.

 

Gerelateerde artikelen

Tips voor effectievere aansturing van je personeel

Algemene diensten aangeboden door een verhuisbedrijf

Graag een huis verkopen in Hoogeveen ?