Fishspaal Bergen
Image default
Eten en drinken

Catering in Ede met warme en koude buffetten

Catering in Ede zorgt ervoor dat er voor iedere gast meer dan genoeg keuze is op het gebied van eten. Hierbij kunt u denken aan warme en koude buffetten met de mooiste producten. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een “Buffet Oriëntal”, “Tapas Buffet”, “Stamppotten Buffet” of een iets uitgebreider “Boeren Buffet”. 

De catering kan uiteraard worden bezorgd in Ede, maar ook in nabijgelegen plaatsen als Arnhem, Apeldoorn, Barneveld, Amersfoort en Harskamp.

 

Eten wordt een feestje met catering in Ede 

U bent met de warme en koude buffetten verzekerd van meer dan genoeg keuze voor grote groepen. Maar daarnaast kunt u het ook wat specialer aanpakken. Kies bijvoorbeeld voor Het Plateau. Deze royale plank bestaat uit (minimaal) 32 verschillende koude hapjes. Ieder hapje wordt fraai gepresenteerd in gescheiden bakjes op een luxe lang plateau. Het Plateau is geschikt als complete maaltijd vanaf vier personen, maar u kunt er natuurlijk ook een hapjes plank van maken voor groepen vanaf tien personen. Hoe ziet u uw ideale catering in Ede voor u?

 

Ook voor de verhuur van verschillende feestmaterialen

Heeft u een keuze gemaakt voor bepaalde catering in Ede? In dat geval kunt u er bij een cateraar ook voor kiezen om een breed scala aan feestmaterialen te huren, zo kunt u een themá feest opzetten,. Enkele voorbeelden om te huren zijn apparatuur, meubilair, tenten, glaswerk en toiletunits. Het materieel wordt netjes gebracht en na afloop van het evenement weer opgehaald. Dat is nog eens onbezorgd feestvieren. 

Gaat uw voorkeur uit naar enkel de catering, of pakt u het groter aan met het huren van materieel?