Fishspaal Bergen
Image default
Eten en drinken

Heerlijke Griekse gerechten bij dit restaurant in Bergen op Zoom

Houd u van Grieks eten? Dan is Grieks Restaurant Athene in Bergen op Zoom echt een aanrader. Dit restaurant bestaat al sinds 1987 en is gevestigd in een historisch pand in het centrum van de stad. Op deze sfeervolle locatie smaken de authentieke, Griekse gerechten nóg beter. De menukaart is uitgebreid en verfijnd en de ingrediënten komen rechtstreeks uit Griekenland. Zo proeft u de Griekse smaken op hun best! Ondanks de import van producten zijn alle ingrediënten wel vers en vol van smaak. Wilt u de Griekse keuken dus proeven in eigen land? Dan weet u nu waar u moet zijn!

Ontdek de verfijnde menukaart met diverse gerechten

Grieks Restaurant Athene in Bergen op Zoom heeft een zeer verfijnde menukaart met allerlei gerechten. Denk aan diverse voorgerechten, salades, vleesspecialiteiten, gebakken vis en heerlijke nagerechten. Er is echt voor ieder wat wils. Als u gaat eten bij dit all you can eat restaurant, proeft u dus veel verschillende heerlijke gerechten. Bekijk de menukaart op de website en het water loopt u vast al in de mond!

Geniet samen met familie of vrienden van heerlijke Griekse tapas

Wat bij dit restaurant ook zeker het proberen waard is, is de Griekse tapas. Ga gezellig samen met vrienden of familie uit eten en geniet van diverse hapjes. Probeer eens andere Griekse gerechten dan dat u normaal bestelt en ervaar de Griekse keuken op haar best.

Elke dag van de week geopend en eenvoudig telefonisch reserveren

Bij dit restaurant in Bergen op Zoom heeft u zeker een geslaagde avond. Reserveer eenvoudig middels een telefoontje en u bent op de gewenste dag en tijd verzekerd van een tafel voor uw hele gezelschap. Het restaurant is elke dag van de week geopend, dus op wanneer u ook zin heeft in Grieks eten; hier kunt u altijd terecht.

Gerelateerde artikelen

Afvallen door je dieet in Enschede

Bak je eigen pizza: lekkere recepten voor pizza beleggen

Gevulde Aardappelen