Fishspaal Bergen
Image default
Gezondheid

De detox filosofie van Sapje

Met een detox kuur kan je het lichaam en geest vakantie geven. Je laat de ongezonde gewoonten los en bied je lichaam ondersteuning. Omdat er in de biologische sapkuren gezonde voedingsstoffen zitten help je het immuunsysteem en de complete vitaliteit. 

Een detox sapkuur om je gezondheid te ondersteunen

Door een detox sapkuur ondersteun je het lichaam in het uitvoeren van de natuurlijke functies. Een detox sapkuur is te vergelijken met het schoonmaken van de filters van een auto. Dus je maakt de filters van je lichaam schoon waardoor het bijdraagt bij het onderhoud van een gezonde spijsvertering en het ondersteunen van de reinigende werking van de lever. Bij het afvoeren van gifstoffen zijn de spijsvertering en lever heel erg belangrijk. 

Loslaten van ongezonde gewoontes

Door het nemen van een sapkuur zorg je er voor dat je een schoon gevoel krijgt en dat je nieuwe energie hebt. Detox sapkuur van Sapje zorgt er voor dat je stopt met ongezonde gewoontes. Wanneer je wilt dat je lichaam een stuk makkelijker gereinigd wordt kan je dat doen door te stoppen met roken, alcohol, koffie drinken en ongezond eten. Daardoor komen er minder giftige stoffen in je lichaam. 

Als je al jaren gezond leeft is het goed om het lichaam eens in de zoveel tijd te resetten. Door de biologische detox sapkuren krijg je goede voedingsstoffen binnen. Natuurlijk moet je daarbij ook zorgen voor voldoende rust en ontspanning. Pas dan is het een hele goede ondersteuning voor je lichaam en geest. 

Thuis sapvasten heel gemakkelijk 

Wanneer je al voor één dag een detox kuur doet helpt dit je lichaam al ondersteunen. Het effect is een heel stuk beter als je het voor langere dagen zou doen. Zo kan je een kuur van drie, vijf of zeven dagen doen. Wanneer je nog geen ervaring hebt met detox kuren bouwt het dan langzaam aan op. Je lichaam kan moeten wennen aan een detox kuur met groentesap, begin daarom met een korte detox sapkuur. 

De detox kuren van Sap.je zijn voorzien van een uitgebreide uitleg. Als je de instructies opvolgt voorkom je eventuele bijwerkingen die bij het detoxen zitten. Je kunt een sapvastenkuur op je gemak thuis doen omdat je te allen tijde kan bellen met vragen. En dan maakt het niet uit dat je het al vaker gedaan hebt of dat je het voor het eerst doet. Alle benodigdheden krijg je diepgevroren thuis aangeleverd op een moment wanneer het voor jou het beste uitkomt. 

Voordelen van een detox kuur

Een detox kuur houdt je gezond en fit. Er zijn een aantal voordelen, dat benoemd mogen worden:

  • Het ondersteunt de spijsvertering en de reinigende werking van de lever

  • Het is rijk aan vitaminen en mineralen

  • Het is goed voor het hart

  • Het bevorderd de aanmaak van rode bloedlichaampjes en is goed voor de bloeddruk

  • Goed voor het zenuwstelsel

  • Het bevorderd de energiestofwisseling 

  • Bevordert de weerstand tijdens /na inspanning

  • Goed voor spieren en skelet

  • Draagt bij aan fitheid en vermindering van vermoeidheid

 

https://www.sap.je/