Fishspaal Bergen
Image default
Tuin en buitenleven

Deskundige dealer in accu tuingereedschap van STIHL

Als u een eigen tuin heeft, zult u begrijpen dat het belangrijk is om die goed te onderhouden. U wilt natuurlijk wel dat alles er prachtig en verzorgd uitziet in de zomer. Veel mensen kiezen ervoor om een tuinman in te huren, maar dit is helemaal niet nodig. Met het juiste tuingereedschap en de juiste tuinmachines wordt het onderhouden van uw tuin een stuk eenvoudiger. Bij Jos Martens, een specialist in tuingereedschap en tuinmachines, vindt u gegarandeerd wat u zoekt: van accu tuingereedschap van STIHL tot analoge gereedschappen van Felco.

Een ruim aanbod aan tuingereedschap en tuinmachines

Bij Jos Martens vindt u een ruim aanbod aan tuingereedschap en tuinmachines voor al uw werkzaamheden in en rondom de tuin. Wilt u bijvoorbeeld uw hele tuin in één keer kunnen onderhouden of werkt u voor de gemeente en wilt u een park opknappen? Dan wenst u natuurlijk wel gereedschap met een accu die lang meegaat. Bij deze specialist bent u daarvoor op de juiste plek. Zij verkopen tuingereedschap, bijvoorbeeld van het topmerk STIHL, dat voorzien is van een sterke accu.

Ook voor onderhoud en reparaties kunt u hier terecht

Bij Jos Martens kunt u niet alleen tuingereedschap en tuinmachines kopen, zij bieden ook vakkundig onderhoud en snelle reparaties aan. Zo bent u altijd verzekerd van een werkend product. Wilt u daarnaast persoonlijk advies ontvangen voor uw tuin? Ook dan kunt u bij deze specialist terecht. Met de juiste kennis en ervaring weten ze iedere klant van deskundig advies te voorzien.

Bekijk het ruime assortiment in de showroom of online

Bent u benieuwd naar het uitgebreide assortiment van Jos Martens? Bezoek dan de website van deze specialist of ga langs in de showroom in Mariahout. U koopt eenvoudig uw favoriete accu tuingereedschap, bijvoorbeeld van het merk STIHL, of vraagt om persoonlijk advies. Heeft u nog vragen? Neem dan telefonisch contact met ze op.

https://www.josmartens.nl/