Fishspaal Bergen
Image default
Zakelijk

Een betaalbaar en professioneel logo

Niet iedereen heeft de ervaring en de creativiteit om een winnend logo te ontwerpen. Hoewel veel ondernemers zelf een poging wagen, loopt dat in de praktijk jammer genoeg vaak niet goed af. En dat is zonde, want het logo is het absolute eerste waar je bezoekers naar kijken. Het staat symbool voor je hele onderneming en het verhaal daarvan. Bespaar daarom niet op het ontwerp van je logo, en laat het ontwerpen door een professional met een afgeronde opleiding is deze richting. En met een stevig portfolio van bedrijfslogo’s. Een goedkoop logo laten ontwerpen is tegenwoordig online heel eenvoudig.

Realiseer je hoe belangrijk je huisstijl is

De huisstijl is een verlengde van het bedrijfslogo. Deze huisstijl bepaalt elk visueel aspect van jouw onderneming. Hij moet zowel aansluiten op je logo als op alle andere marketuitingen die jouw bedrijf doet. Dat geldt voor je facturen, voor het etiket op je producten, en voor de stijl van je website. Als al deze verschillende vormgevingen van jou bedrijfsidentiteit niet goed op elkaar aansluiten, dan ben je niet herkenbaar voor je klant. Daarom is het aan te raden om, als je een (nieuw) logo gaat laten ontwerpen, te kiezen voor een compleet nieuwe huisstijl. De designer daarvan zal dan zorgen dat alle visuele aspecten van je zaak met elkaar in harmonie zijn.

Een logo laten ontwerpen is een kunst op zich

Een goed bedrijf dat aanbiedingen doet voor bedrijfslogo’s heeft de vakmensen in huis die hierin gespecialiseerd zijn. Deze mensen hebben ontwerp in hun DNA zitten, en voelen instinctief aan welke vormfactor, kleuren en sfeer jouw ideale bedrijfslogo heeft. Eigenlijk zijn deze ontwerpers net zo goed artiesten als marketingspecialisten. Wil je bewijzen zien van hun vakmanschap? Bekijk dan het portfolio van het bedrijf dat je op het oog hebt. Een betrouwbare partij heeft al voor meerdere grote bedrijven een logo en/of een nieuwe huisstijl ontworpen. Als een logospecialist zaken doet met internationaal bekende spelers, mag je er vanuit gaan dat ze ook voor jou een perfect nieuw icoon kunnen ontwikkelen.