Fishspaal Bergen
Image default
Vakantie

Een onvergetelijke karpervisvakantie

Bent u op zoek naar een mooie, rustige locatie voor een gezellige karpervisvakantie? Dan is Recreatiepark De Groote Vliet het ideale park voor u! Op dit park is onder andere een grote karpervijver te vinden, maar ook het grote meer en de eindeloze kilometers aan polderwater zijn het walhalla voor de fanatieke of recreatieve visser. In de betoverende groene omgeving van het Friese Wervershoof vindt u geheid een rustig plekje om uw hengel uit te werpen. In ieder vakantiehuis zijn honden toegestaan, zodat u geen pension voor hem of haar hoeft te regelen wanneer u op het park verblijft.

Geniet van de prachtige Friese natuur op een gezellig recreatiepark

Op het park is het mogelijk om een chalet of bungalow te huren die direct aan het water gelegen is. Zo wordt uw karpervisvakantie meteen een stuk relaxter. Het comfort van uw eigen huisje is op deze manier altijd dichtbij. Daarnaast kunt u ook het hele gezin meenemen voor een gezellige karpervisvakantie. Het mooie recreatiepark en de directe omgeving bieden u namelijk nog veel meer ontspanningsmogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld een boot huren bij eetcafé ’t Hartje en de mooiste vaarroutes van West-Friesland ontdekken, maar ook bowlen en karten zijn mogelijk. Een verblijf op het recreatiepark betekent tevens dat u zich midden in de historische drie steden Hoorn, Enkhuizen en Medemblik bevindt. Ga zeker eens wandelen langs de tulpenvelden en uitgestrekte weilanden. Dit kan samen met uw hond, want in ieder vakantiehuis op dit park zijn honden toegestaan.

Huur eenvoudig een vakantiehuis waar honden zijn toegestaan

Het huren van een vakantiehuisje voor uw karpervisvakantie is erg eenvoudig. Via de website boekt u rechtstreeks in het systeem van Recreatiepark De Groote Vliet een vakantiehuis waar honden zijn toegestaan. Wanneer u vragen heeft, staan de eigenaren  u graag te woord via telefoon of e-mail. Op een recreatiepark in zo’n prachtige omgeving zijn de mogelijkheden eindeloos en bent u gegarandeerd van een ontspannende karpervisvakantie, alleen of met uw hele gezin.