Fishspaal Bergen
Image default
Sport

Waarom zijn appels goed voor jou?

Laten we beginnen met dat het eten van groente en fruit altijd een goed idee is. Het is namelijk goed dat je dat je zorgt dat je genoeg vitaminen binnenkrijgt. De uitspraak in het engels is ook: “one apple a day, keeps the doctor away”. Wat een indicatie is naar dat het fruit goed is voor jouw gezondheid. Het fruit staat ervoor bekend dat het veel vitaminen bevat. Maar waarom een appel specifiek goed voor je is? lees je hier.

Bevatten appels veel vitaminen?

Een appel is een bom van vitaminen. Het is daarom ook kwalitatief goed fruit als je kijkt naar de vitamine c die het bevat. Het is ook makkelijk fruit. Je kan het bijvoorbeeld altijd meenemen tussendoor, en het is makkelijk mee te nemen aangezien je hem niet hoeft te schillen. Maar het zit bomvol vitaminen en antioxidanten. Die ervoor zorgen dat jouw lichaam gereinigd blijft. Het fijne aan een appel is dat ze ook rijk zijn aan antioxidanten. Een goede dosis is rond de 15 miligram antioxidanten. Die kan een appel zeker bieden.

Hebben appels nog meer voordelen?

Hoewel appels goed werken voor het immuunsysteem, werkt het ook tegen veel andere dingen. Uit onderzoek is gebleken dat appels ook werken met het verminderen van risico’s op kanker, hartaandoeningen en het voorkomen van galstenen. Ook helpen appels goed voor het lichaam waardoor ze helpen voor een sterkere huid, sterker haar, een kleinere kans op aambeien en de vermindering van het gewicht. Ook zijn er natuurlijk veel producten waar appel in zitten. Bijvoorbeeld groentesappen. Bij the juice factory maken zijn ook verschillende vruchtensappen met groenten en fruit erin waaronder appel bijvoorbeeld. Daar wordt het met de hand van een specifieke mixer gezorgd dat alle belangrijke stoffen uit het fruit worden geperst. En met een snelle levering: (voor 12 uur besteld is vanavond in huis) wordt geleverd. Je kan het hele assortiment zien op www.thejuicefactory.nl