Fishspaal Bergen
Image default
Entertainment

Bij deze escape room ervaar je het spannendste avontuur van België

Heb je altijd al eens in de ruimte willen zijn? Of is het jouw droom om als detective een moord op te lossen? Wat je dromen ook zijn, in de meest unieke escape room van België kun je in iedere verhaallijn ontdekken waar jouw ware krachten liggen. Van een detective tot een dief en van ruimtevaarder tot moordenaar – ieder verhaal zorgt voor een nieuw avontuur dat jouw denkvermogen en logische redenering tot het uiterste test. En dat allemaal onder flinke tijdsdruk…

Verschillende kamers voor een nieuwe ervaring

Als je op zoek bent naar een escape room, dan heb je bij De Gouden Kooi de beste in België gevonden! Met vier verschillende escape games en één ware escape experience doe je altijd weer een andere ervaring op die jouw oplossend vermogen tot het uiterste drijft onder tijdsdruk. De escape games zijn ontzettend leuk met vrienden als uitje, familieleden als verjaardagsfeestje of collega’s als teambuilding en zijn met twee tot zes spelers te voltooien. Iedere escape room bevindt zich in het gebouw van De Gouden Kooi aan de Gerechtstraat in Mechelen, België. De escape experience is ingericht voor de wat meer ervaren ontsnappers die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging waar beleving voorop staat. De experience bevindt zich bovendien op een andere locatie in Mechelen, namelijk aan de Haverwerf.

Reserveer jouw tijdslot nu!

Wil jij graag een ervaring bij deze escape room in Mechelen, België boeken? Bekijk dan de boekingsopties op de website van De Gouden Kooi. Hier zie je eenvoudig of jouw gewenste datum en tijd nog vrij zijn. Als je vragen hebt, kun je uiteraard contact opnemen door te bellen of een bericht te sturen via het contactformulier. Wil je een ervaring in een escape room cadeau geven, maar weet je nog niet wanneer je deze wilt gaan doen? Geef dan een cadeaubon voor het bedrag en reserveer je bezoek later.

https://degoudenkooi.be/